Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βίντεο Σοκ: Την "χτύπησαν" 22.000 Volt και επέζησε!

Τύχη βουνό!

14 Νοεμβρίου 2019 07:41
Βίντεο Σοκ: Την

Μια 38χρονη στην Ταϊλάνδη ενώ περπατούσε αμέριμνη στο πεζοδρόμιο έπεσε στα πόδια της ένα καλώδια με 22.000 Volt και... την "τίναξε"!

25χρονος στην Ινδία πήρε φωτιά από ένα καλώδιο!

Τυχερή στάθηκε παρ' όλα αυτά μιας και επέζησε παρά τα σοβαρά εγκαύματα που της προκλήθηκαν.

Το βίντεο ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής στην οποία συνέβη το ατύχημα στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη είναι σοκαριστικό.

Ευτυχώς για την ίδια, όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας περαστικός την απομάκρυνε από το καλώδιο προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της η 38χρονη εδώ και δύο μήνες δίνει μάχη με τα τραύματα στα πόδια της. «Ήταν πολύ τυχερή που επέζησε γιατί το ηλεκτρικό φορτίο ήταν τεράστιο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, μάλιστα, κατήγγειλε ότι η κρατική υπηρεσία παροχής ηλεκτρισμού που ήταν αρμόδια για τη συντήρηση των καλωδίων δεν έχει καταβάλει καμία αποζημίωση στη σύζυγό του.

Φωτιά σε αγωγό πετρελαίου: Έξι νεκροί και 15 τραυματίες!

Έξι νεκροί και άλλοι 15 τραυματίστηκαν σήμερα από φωτιά που ξέσπασε λόγω διαρροής σε αγωγό πετρελαίου, στη βόρεια Αίγυπτο, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Τραγωδία: Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό! 13 νεκροί! (photos)

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο χωριό Ιτάι αλ Μπαρούντ, στην επαρχία Μπεχέιρα, ανάμεσα στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Χάλεντ Μεγκάχεντ.

Καμπούλ: 7 ακόμη νεκροί από έκρηξη αυτοκινήτου με παγιδευμένα εκρηκτικά!

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε και η διαρροή τέθηκε υπό έλεγχο, ανέφερε εξάλλου ο διευθυντής της υπηρεσίας διαχείρισης των αγωγών, Αμπντελμονέιμ Χάφεζ. Σύμφωνα με τον Χάφεζ, η διαρροή προκλήθηκε από "κλέφτες" που έσπασαν τον αγωγό για να πάρουν πετρέλαιο.

Σύγκρουση τρένων στο Μπαγκλαντές: Τουλάχιστον 16 νεκροί και 60 τραυματίες!

Τραγωδία στο Μπαγκλαντές, με δύο τρένα να συγκρούονται! Τουλάχιστον 16 νεκροί και 60 οι τραυματίες!

Επιβάτης έπεσε στις γραμμές ενώ περνούσε το τρένο! (Video)

Συγκεκριμένα, συρμός με προορισμό την πόλη Τσιταγκόνγκ, σημαντικό λιμάνι της χώρας, συγκρούστηκε με δεύτερο που είχε προορισμό την πρωτεύουσα Ντάκα στις 03:00 (τοπική ώρα· 23:00 χθες Δευτέρα ώρα Ελλάδας) στην περιοχή Μπραχμανμπαρία, περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας.

Μηχανές και κάποια βαγόνια έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα και σωστικά συνεργεία συνεχίζουν να προσπαθούν να βγάλουν από τα συντρίμμια επιβάτες παγιδευμένους, δήλωσε τηλεφωνικά στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο Χαγιάτ Ουντ Ντοουλά Χαν, αξιωματούχος της αυτοδιοίκησης στην Μπραχμανμπαρία.

Ο απολογισμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί καθώς η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, σύμφωνα με τον Χαν.

«Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Άλλοι 58 τραυματίστηκαν. Διακομίσαμε τους τραυματίες σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής», ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματικός της αστυνομίας στην περιοχή όπου έγινε το δυστύχημα, ο Ανισούρ Ραχμάν.

Η πρωθυπουργός Σέιχ Χασίνα Ουαζέντ εξέφρασε σοκ για το δυστύχημα και τη θλίψη της για τα θύματα και προέτρεψε τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και τους πολίτες να τους προσφέρουν υποστήριξη.

Δεν είναι ακόμη σαφές το πώς οι δύο συρμοί βρέθηκαν να κινούνται προς αντίθετες κατευθύνσεις πάνω στις ίδιες σιδηροτροχιές.

Τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα είναι συχνά στο Μπανγκλαντές, με πολλά να γίνονται σε αφύλακτες διαβάσεις και άλλα να αποδίδονται στην ανεπαρκή συντήρηση του δικτύου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share