Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επιβάτης έπεσε στις γραμμές ενώ περνούσε το τρένο! (Video)

Σοκαριστικό!

5 Νοεμβρίου 2019 20:26
Επιβάτης έπεσε στις γραμμές ενώ περνούσε το τρένο! (Video)

Τύχη βουνό είχε ένας επιβάτης στην Καλιφόρνια, ο οποίος έπεσε στις γραμμές του τρένου, την ώρα που αυτό είχε ήδη μπει στον σταθμό και ήταν σε απόσταση μερικών μέτρων, αλλά σώθηκε χάρη στην αυταπάρνηση ενός εργαζόμενου.

Τραγωδία στο Πακιστάν: Τρένο τυλίχτηκε στις φλόγες! 62 νεκροί και 13 τραυματίες! (photos-video)

Ο υπάλληλος του σταθμού Bay Area Rapid Transit (BART), αψηφώντας τον κίνδυνο για τη δική του ακεραιότητα, βούτηξε στην άκρη της πλατφόρμας και τράβηξε τον άνδρα πάνω, ενώ το τρένο περνούσε σύριζα.

Συναγερμός στη Φλώρινα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο!

Εκείνος είχε προλάβει να κυλήσει στην άκρη, δίπλα στην αποβάθρα, αποφεύγοντας τις ράγες.

Σοκ στα Τρίκαλα: Τρένο συνέτριψε αυτοκίνητο! (Video)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του BART, ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές ήταν μεθυσμένος και η πτώση του οφειλόταν σε ατύχημα. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο σταθμός ευχαρίστησε τον υπάλληλο για τον «ηρωισμό» του.

«Έσωσε μια ζωή απόψε. Ευχαριστούμε, John O'Connor» ανέφερε η ανάρτηση.

Συναγερμός! Εκτροχιάστηκε τρένο στο Λιανοκλάδι! (Video)

Εκτροχιάστηκε τρένο νωρίς το πρωί στο Λιανοκλάδι, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό επιβάτη. Τραγωδία σε λούνα παρκ: Εκτροχιάστηκε τρενάκι! Δύο νεκροί! (Video)

Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα, σε τρένο του ΟΣΕ, όταν το πρώτο βαγόνι της τοπικής αμαξοστοιχίας 1521 (Λιανοκλάδι) βγήκε εκτός γραμμής στο κλειδί εξόδου στην Τιθορέα.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν υπάρχουν τραυματισμοί και οι επιβάτες θα συνεχίσουν τη μετακίνησή τους με το δεύτερο βαγόνι. Λόγω του ατυχήματος δεν αναμένονται καθυστερήσεις στα υπόλοιπα δρομολόγια.

Εκτροχιάστηκε τρένο στην Καλιφόρνια: 27 τραυματίες! (Video)

Εκτροχιασμός τρένου σημειώθηκε στην περιοχή του Σακραμέντο, στη Βόρεια Καρολίνα, με συνέπεια τον τραυματισμό 27 ανθρώπων. Τραγωδία στην Ισπανία: Ένας νεκρός και οχτώ τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής του Σακραμέντο, τραυματίστηκαν συνολικά 27 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 13 ατόμων που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Οι υπόλοιποι τραυματίες δέχτηκαν επι τόπου τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Στην περιοχή του εκτροχιασμού κατέφτασαν 15 ασθενοφόρα και περισσότεροι από 40 πυροσβέστες. Ο επικεφαλής πυροσβέστης ανέφερε πως αυτή είναι η πρώτη φορά στα 19 χρόνια της καριέρας του, που αντιμετώπισε ένα ατύχημα τρένων με τόσο μεγάλο αριθμό τραυματισμών. Τρόμος στη Μασσαλία: Εκτροχιάστηκε συρμός του μετρό! - Τουλάχιστον 10 τραυματίε

Η κίνηση έχει διακοπεί στην περιοχή, ενώ δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες για το τι προκάλεσε τον εκτροχιασμό του τρένου.

Συναγερμός! Εκτροχιάστηκε τρένο - Ανησυχία για χημικές ουσίες

Συναγερμός σήμανε στην επαρχία της Αλμπέρτας στον Καναδά, έπειτα από τον εκτροχιασμό τρένου, καθώς δόθηκε εντολή για εκκένωση της περιοχής. Δύο οι τραυματίες από την σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Μετά τον εκτροχιασμό της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, οι αρχές έδωσαν εντολή στους κατοίκους της περιοχής να απομακρυνθούν, καθώς υπήρχε ανησυχία ότι θα μπορούσαν να εκτεθούν σε χημικές ουσίες. Παράλληλα, έκλεισε τμήμα μιας εθνικής οδού. Από το συμβάν δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Ο εκτροχιασμός του τρένου προκάλεσε ζημιές κατά μήκος των σιδηροτροχιών και κίνδυνο έκθεσης σε χημικές ουσίες, ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στην Αλμπέρτα. Στους κατοίκους της περιοχής, σε ακτίνα 7 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share