Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό! 13 νεκροί! (photos)

20 τραυματίες!

13 Νοεμβρίου 2019 16:32
Τραγωδία: Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό! 13 νεκροί! (photos)

Τραγωδία στη Σλοβακία με 13 νεκρούς και 20 τραυματίες μετά από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σοβαρό τροχαίο στο Μενίδι: Συγκρούστηκε λεωφορείο με αυτοκίνητο!

«Μπορώ να επιβεβαιώσω τον θάνατο 13 ανθρώπων ενώ 20 έχουν τραυματισθεί σε δυστύχημα κοντά στο Νιτριάνσκι Χρντσιαρόβτσε, όπου ένα λεωφορείο συγκρούσθηκε με ένα φορτηγό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ζουζάνα Φαρκάσοβα, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πυροσβεστών και άμεσης βοήθειας της εθνικής αστυνομίας.

Λεωφορείο με μαθητές σκότωσε 30χρονη! (Video)

Τρόμος για επιβάτες λεωφορείου στη Γαλλία: «Έφυγε» από τον δρόμο και αναποδογύρισε! 33 τραυματίες! (Video)

Τριάντα τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων οι 20 ξένοι, τραυματίστηκαν σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο σε έναν αυτοκινήτοδρομο στη βόρεια Γαλλία, όπως ανέφεραν οι τοπικές Aρχές. Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη: Οδηγός λεωφορείου έπεσε πάνω σε πλήθος! (Video)

Το λεωφορείο της εταιρείας Flixbus, που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι στο Λονδίνο, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Από τους 33 επιβαίνοντες, οι 29 τραυματίστηκαν ελαφρά και τέσσερις σοβαρά. Μεταξύ των επιβατών ήταν 11 Βρετανοί, τρεις Αμερικανοί, δύο Ισπανοί, ένας Αυστραλός, ένας Ολλανδός, ένας Ρουμάνος και ένας Ρώσος.

Λόγω του ατυχήματος έκλεισε προσωρινά η έξοδος κοντά στην οποία ανατράπηκε το λεωφορείο, ωστόσο η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Α1 συνεχίστηκε κανονικά

Φονικό τροχαίο: Σφοδρή σύγκρουση δύο λεωφορείων! Ένας νεκρός και 15 τραυματίες!

Ένα φονικό τροχαίο έγινε στο Λονδίνο με απολογισμό έναν νεκρό και 15 τραυματίες μετά από σύγκρουση δύο λεωφορείων και ενός ακόμη αυτοκινήτου, στα νότια προάστια της πόλης! Πλημμύρισε λεωφορείο στον Ασπρόπυργο από τη νεροποντή! (Video)

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Τετάρτης, με τα δύο λεωφορεία να συγκρούονται σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Πέντε τραυματίες!

Το δυστύχημα έγινε στα νότια της πρωτεύουσας της Αγγλίας, με την πυροσβεστική να προχωρά στον απεγκλωβισμό αρκετών επιβατών των δύο λεωφορείων. Μερικοί από τους τραυματίες φέρονται να είναι σοβαρά μάλιστα. Τροχαίο στην Πεντέλη: Τα πρώτα λόγια του 14χρονου!

Ένας μάρτυρας του τροχαίου, ο Μαρκ Τζέφρις, είπε στην Sun πως το αυτοκίνητο βρέθηκε ανάμεσα από τα δύο λεωφορεία και έγινε κομμάτια. «Ήταν τρομακτικό. Τα λεωφορεία συγκρούστηκαν και το αυτοκίνητο πήγε ακριβώς στη μέση των δύο οχημάτων.

Ένας άνθρωπος πετάχτηκε από το παράθυρο από το ένα λεωφορείο και είδα κόσμο στο πεζοδρόμιο χτυπημένο. Μπορούσες να ακούσεις τις φωνές του κόσμου. Παιδιά να τα παρηγορούν στο πεζοδρόμιο, καθώς βρίσκονταν στη περιοχή λόγω του Haloween», περιέγραψε.

Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων!

Τρία αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Τετάρτης στον Πύργο, έξω από το σταθμό του ΟΣΕ. Θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία: Νεκρός 45χρονος!

Ένα όχημα στο ρεύμα καθόδου προς την οδό Πατρών, επιχείρησε να στρίψει προς την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλο όχημα που ακολουθούσε συγκρούστηκε με το ΙΧ, με αποτέλεσμα αυτό να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με ταξί που είχε κατεύθυνση προς την οδό Αγ. Γεωργίου, το οποίο στην πορεία του προσέκρουσε και σε σταθμευμένο όχημα.

Οι οδηγοί διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο, ενώ τα οχήματα έχουν υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share