Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πλημμύρισε λεωφορείο στον Ασπρόπυργο από τη νεροποντή! (Video)

Πώς αντέδρασε ο οδηγός του λεωφορείου;

1 Νοεμβρίου 2019 11:34
Πλημμύρισε λεωφορείο στον Ασπρόπυργο από τη νεροποντή! (Video)

Η κακοκαιρία που σαρώνει την χώρα από εχθές έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και το λεωφορείο στον Ασπρόπυργο που πλημμύρισε!

Οπως φανέρωσε το ερασιτεχνικό βίντεο ενός επιβάτη, το λεωφορείο της γραμμής 805, Ασπρόπυργος – Νεόκτιστα (διυλιστήρια), κυριολεκτικά κατακλύστηκε από όγκους νερού, με τους επιβάτες να προσπαθούν με κάθε τρόπο -ακόμη και ανεβαίνοντας σε στύλους και καθίσματα- να αποφύγουν να βραχούν.

Οπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Σιορίκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και στο Νέο Ικόνιο, στο Πέραμα, καθώς και σε άλλες γέφυρες και διαβάσεις.

Η ψύχραιμη αντίδραση του οδηγού του λεωφορείου 805

«Είναι μια συγκεκριμένη στροφή, η πρώτη στροφή πίσω από τα διυλιστήρια, όπου με την πολλή βροχή κατεβάζει μεγάλες ποσότητες νερού και σχηματίζεται ένας, ας πούμε, χείμαρρος», τονίζει ο κ. Σιορίκης. «Σε αυτά τα ορμητικά νερά έπεσε το λεωφορείο. Ηταν από τη δεξιά πλευρά, από τις πόρτες δηλαδή, και ήταν αναμενόμενο να πάρει νερό από τις τσιμούχες», προσθέτει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΑ, «μπήκε αρκετό νερό, άρχισαν να ακούγονται και γέλια από κάποιους επιβάτες, ενώ οι περισσότεροι προσπαθούσαν να αποφύγουν να βραχούν. Ο οδηγός, ωστόσο, ως καλός επαγγελματίας, αντέδρασε ψύχραιμα. Πολύ σωστά έκρινε ότι έπρεπε να περάσει τον “χείμαρρο”, γιατί δεν ήξερε τι όγκος νερού θα έρθει. Εβαλε λοιπόν μπροστά, στη συνέχεια έκανε μια επιγονάτιση (σ.σ.: έγειρε προς τα δεξιά το λεωφορείο), άνοιξε τις πόρτες και βγήκαν τα νερά», εξηγεί ο Κωνσταντίνος Σιορίκης, υπογραμμίζοντας ότι το λεωφορείο δεν είχε, ούτε και υπέστη κάποια βλάβη.

Άνοιξε η γη και κατάπιε λεωφορείο! Σοκάρουν οι εικόνες! (Video)

Η γη "άνοιξε" και κατάπιε ένα λεωφορείο καθώς και ένα αυτοκίνητο! Οι εικόνες προκαλούν σοκ σε όποιον τις δει!

Οι επιβάτες του λεωφορείου στο Pittsburgh της Pennsylvania, είχαν μια πολύ άσχημη εμπειρία όταν ξαφνικά το πίσω μέρος του οχήματος «βούλιαξε» μέσα σε μια τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα.

Μαζί του και ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ακολουθούσε. Λαμία: Οδηγός του ΚΤΕΛ την... είδε Σουμάιχερ! Οι επικίνδυνες προσπεράσεις που σοκάρουν (video)

Σύμφωνα με τις Αρχές στο Pittsburgh υπήρχε μια μεγάλη διαρροή σε αγωγό υδάτων κάτω από το δρόμο που είχε σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσει το οδόστρωμα και το λεωφορείο που είχε σταματήσει στο φανάρι να βρεθεί ξαφνικά στο... κενό.

Η απομάκρυνσή του ήταν πολύ δύσκολη καθώς περνούσε και γραμμή φυσικού αερίου στο σημείο και υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης ή ακόμη και έκρηξης.

Η περιοχή αποκλείστηκε για ώρες, ενώ υπήρξε και διακοπή ύδρευσης αλλά και ηλεκτροδότησης. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το συμβάν.

Απείλησαν οδηγό λεωφορείου στη Λαμία: «Θα σε καρφώσω με το μαχαίρι στην καρδιά»!

Ένα ακόμη επεισόδιο σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της Λαμίας, στην πλατεία Πάρκου, με πρωταγωνιστή έναν ρομά. Αυτή τη φορά ο νεαρός ρομά, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές στο παρελθόν, αρνούνταν να κατέβει από το αστικό λεωφορείο απειλώντας και βρίζοντας τον οδηγό και τους επιβάτες που βρέθηκαν μπροστά του.

Δείτα και αυτό: Καταγγελία - σοκ: Την πλησίασε κύκλωμα ρομά έξω από κέντρο για να της "πουλήσει" παιδί (video)

Στη συνέχεια τα έβαλε με έναν άλλο οδηγό αστικού λεωφορείου, απειλώντας τον μπροστά σε όλους «Θα σε καρφώσω με το μαχαίρι στη καρδιά και ας πάω φυλακή...», του είπε.

Κάποιες γυναίκες σταμάτησαν διερχόμενο αστυνομικό της Τροχαίας για να βοηθήσει την κατάσταση, ενώ μέσα σε λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι προσήγαγαν τον νεαρό ρομά στο αστυνομικό μέγαρο.

«Το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα και έπρεπε να κατεβούμε όλοι. Αυτός αρνούνταν και απειλούσε τον οδηγό και εμάς τους επιβάτες. Στη συνέχεια τα έβαλε με έναν άλλον οδηγό που προσπαθησε να τον ηρεμήσει. Δεν καταλάβαινε που βρισκόταν και ήταν επιθετικός....», είπε μια από τις επιβάτιδες του αστικού.

«Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει στην πόλη μας με τους ρομά. Μπαίνουν στα αστικά δεν πληρώνουν ποτέ, όπως όλοι εμείς, και κάνουν τα αίσχη κάθε φορά. Κάποιος σε αυτή την πόλη θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα των ρομά, η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς....», συμπλήρωσε ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος τόνισε επίσης ότι δεν τολμάς να περάσεις δίπλα από το μεσαίο κλειστό περίπτερο στην κάτω πλευρά της πλατείας, αφού μυρίζει σαν δημόσιο αποχωρητήριο.

Σοκ: Πεζός παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά στην Λαμία!

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον πεζό που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε στην Λαμία! Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε γύρω στις 9:15’ το πρωί στα Γαλανέικα Λαμία λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου. Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία Λαμίας.

Από το στεναδάκι που βγαίνει στην Παπασιοπούλου πριν την Εκκλησία (όπως έρχεσαι από το Πανεπιστήμιο) το μπλε Ford επιχείρησε να στρίψει δεξιά με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων!

Επάνω στη στροφή μπροστά του, βρέθηκε πολύ γνωστός και αγαπητός στη συνοικία της βόρειας Λαμίας όπου κατοικεί, άνδρας με ειδικές ανάγκες, που είχε κατεβεί από το πεζοδρόμιο προφανώς θέλοντας να περάσει απέναντι.

Η επαφή τους δεν ήταν σοβαρή, αλλά ήταν αρκετή για να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι αισιόδοξες ότι δεν έχει χτυπήσει σοβαρά.

Η Τροχαία Λαμίας ανέλαβε την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share