Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο φως της δημοσιότητας ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης!

Αυτή είναι η φωτογραφία του!

4 Νοεμβρίου 2019 20:59
Στο φως της δημοσιότητας ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης!

Στο φως της δημοσιότητας ο ιερέας από τη Μάνη που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης

Στη χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γυθείου και επικύρωσης αυτής από την Εισαγγελία Εφετών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Πρόκειται για τον: Σταματογιάννη Νικόλαο του Νικολάου και της Μαργαρίτας, που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης και έκτοτε κρατείται προσωρινά σε φυλακή της χώρας. Να σημειώσουμε ότι προκλήθηκε σάλος, μετά την αποκάλυψη ότι ο 55χρονος ιερέας κατηγορήθηκε πως βίαζε συστηματικά την 12χρονη κόρη της Βουλγάρας συντρόφου του.

«Έχει κοροϊδέψει την κόρη μου έχει κάνει κακό τι να σας πω κυρία μου. Η κόρη μου ντυνόταν κι αυτός γέλαγε, ήταν με σορτσάκια αλλά δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι έχει κάνει κακό στο κορίτσι του είχα εμπιστοσύνη γιατί ήταν ιερέας και ποτέ δεν πέρασε τέτοιο πράγμα από το μυαλό μου. Έπαιρνε το κορίτσι έβγαινε βόλτα. Η κόρη μου ήταν μαζί μου, με τον ιερέα ένα μήνα όχι που λένε τρία χρόνια όχι», δήλωσε στα ΜΜΕ η μητέρα.

«Η μητέρα με παρακάλεσε να μείνει μαζί μου με το παιδί της για να ξεφύγει από μια τρώγλη στην οποία έμενε μέσα σε καθεστώς απόλυτης εξαθλίωσης και δέχθηκα να βοηθήσω. Λίγες ημέρες μετά η μητέρα της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αδυνατούσα να τη μεγαλώσω και έτσι την οδήγησα στο Χαμόγελο του Παιδιού και ζήτησα από Εισαγγελέα να τους δοθεί η επιμέλεια. Δεν την άγγιξα ποτέ. Της συμπεριφερόμουν σαν να ήταν δικό μου παιδί. Δεν ξέρω γιατί λέει ότι ασέλγησα πάνω της» ισχυρίζεται ο ιερέας στην απολογία του.

Απόφαση σκάνδαλο: Αθώωσαν βιαστές 14χρονης!

Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκρινε αθώους πέντε άνδρες, που κατηγορούνταν για τον ομαδικό βιασμό 14χρονου κοριτσιού, για το έγκλημα της σεξουαλικής επίθεσης. Σοκ: 13χρονος βίασε και δολοφόνησε 10χρονη!

Οι άνδρες καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν για το πιο ελαφρύ αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης.

Βάσει του ισπανικού ποινικού κώδικα, βιασμός ή σεξουαλική επίθεση μπορεί να στοιχειοθετηθεί μόνο αν έχει γίνει χρήση βίας ή αν το θύμα έχει υποστεί εκφοβισμό. Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Ωστόσο το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι πέντε κατηγορούμενοι δεν διέπραξαν βιασμό διότι το θύμα ήταν «αναίσθητο» κι έτσι δεν χρειάστηκε να ασκήσουν βία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC.

Η απόφαση του δικαστηρίου γίνεται γνωστή παρά την ανατροπή ανάλογης απόφασης από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας νωρίτερα φέτος.

Αρχικά κατηγορίες είχαν απαγγελθεί εναντίον έξι ανδρών. Στους πέντε εξ αυτών επιβλήθηκαν ποινές 10 με 12 ετών κάθειρξη. Αν είχαν κριθεί ένοχοι για βιασμό οι ποινές τους θα κυμαίνονταν από 15 έως 20 χρόνια κάθειρξη.

Οι άνδρες βίασαν το κορίτσι στη διάρκεια ενός παιχνιδιού που περιελάμβανε την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ σε ένα εργοστάσιο εκτός λειτουργίας στην Μανρέσα, μια πόλη της Καταλονίας, τον Οκτώβριο του 2016.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, οι άνδρες επιτέθηκαν στο κορίτσι, το οποίο ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ, ο ένας μετά τον άλλον. Σοκ: 9χρονοι βίασαν ομαδικά 5χρονο!

Ένας από τους κατηγορούμενους, που αναφέρεται μόνο ως Μπράιαν Αντρές Μ., δήλωσε ότι είπε ο ένας στον άλλο: «Είναι η σειρά σου. Δεκαπέντε λεπτά ο καθένας, χωρίς καθυστερήσεις».

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι το θύμα «δεν γνώριζε τι έκανε και τι όχι και κατά συνέπεια δεν ήταν σε θέση να συναινέσει ή να φέρει αντιρρήσεις στις σεξουαλικές σχέσεις που είχαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι μαζί της».

Στο θύμα επιδικάστηκε αποζημίωση 12.000 ευρώ.

Οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών αντέδρασαν με οργή στην απόφαση του δικαστηρίου.

Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Ένας 25χρονος άνδρας από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε ένα κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 17 μηνών. Σάλος! Γνωστός παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο!

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Νew York Post, συνέβη τον περασμένο Μάιο, σε ένα ξενοδοχείο.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε στις Αρχές ότι άφησε την κόρη της στο δωμάτιο με έναν άνδρα της εμπιστοσύνη της, ωστόσο όταν εκείνη επέστρεψε είδε το παιδί τραυματισμένο. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι το κορίτσι σκοτώθηκε από επιπλοκές, έπειτα από μεγάλο τραυματισμό στον κορμό.

Φρίκη: Πα-τέρας βίασε την 13χρονη κόρη του ανήμερα των γενεθλίων της! (photos)

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους την κτηνωδία που διέπραξε ένας πα-τέρας στην ίδια του την κόρη, καθώς για δώρο γενεθλίων για τα 13α γενέθλιά της ήταν ο... βιασμός! Φρίκη: 54χρονος βίασε 6χρονο στην Ομόνοια!

Ο 32χρονος απολογήθηκε στις Αρχές λέγοντας πως δεν είχε χρήματα για να αγοράσει στην κόρη του δώρο και αποφάσισε να την βιάσει. Το άρρωστο σχέδιό του μάλιστα ήταν προμελετημένο, καθώς περίμενε να φύγει η σύζυγός του από το σπίτι. Υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Κύπρο: «Συναινετική η ερωτική επαφή, αλλά...»

Για να μείνει μόνος του με το παιδί, ζήτησε από την σύντροφό του να φύγει ώστε να περάσει λίγο χρόνο μαζί της, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τα γενέθλια της μικρής. Σύρος: Καταγγελία για βιασμό 31χρονης από τον εργοδότη της!

Η σύζυγος έφυγε, ωστόσο όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα έπιασε τον άντρα της να ασελγεί πάνω στο παιδί, το οποίο ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια. Εκείνος την απείλησε πως αν μιλούσε ή πήγαινε στην αστυνομία θα έκανε κακό και στις δυο.

Η γυναίκα φυσικά και δεν φοβήθηκε από τις απειλές και κατήγγειλε τον άντρα της, που όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στην πόλη Chipaya στην Βολιβία, δικαιολογήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά «ήθελα να της κάνω ένα δικό μου δώρο». Σοκάρει η κατάθεση 11χρονης: «Μου έβγαλε το μαγιό και μετά έβγαλε το δικό του»

Το άτυχο παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση ψυχιάτρων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share