Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Αθήνα: Εξαφανίστηκε 53χρονος από το «Δρομοκαΐτειο»!

Silver Alert!

4 Νοεμβρίου 2019 09:34
Συναγερμός στην Αθήνα: Εξαφανίστηκε 53χρονος από το «Δρομοκαΐτειο»!

Silver Alert έχει εκδοθεί μετά την εξαφάνιση του 53χρονου Michael Ronald St Jean, από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο», την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου. Εύβοια: Eντοπίστηκαν οι δύο γυναίκες που αγνοούνταν!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ο άνδρας έχει καστανά μάτια, ύψος 1,82 μ. και είναι αδύνατος. Άνοιξε η γη και την κατάπιε: Μυστήριο στην Νικολούλη με την εξαφάνιση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε παντελόνι τζιν και λευκή μπλούζα. Κρήτη: Εξαφανίστηκε 18χρονη μητέρα ενός παιδιού!

Χανιά: Εξαφανίστηκε ηλικωμένος άντρας και έχει σημάνει συναγερμός!

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου άντρα στα Χανιά! Μία νέα υπόθεση εξαφάνισης ηλικιωμένου ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αρχές της Κρήτης.

Μετά από τις άκαρπες προσπάθειες της οικογένειας να τον εντοπίσουν, σήμερα το πρωί ο γιος του ηλικιωμένου ενημέρωσε τις αρχές. Τραγικό! Διαρρήκτης έκανε βασανιστήρια σε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 90χρονος άνδρας χθες το απόγευμα έφυγε από το σπίτι του στα Χανιά κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομίας, πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών οι οποίοι «χτενίζουν» την περιοχή των Χανίων.

Υπόθεση μικρού Μπεν! Έξαλλη η μητέρα του: «Θα έπρεπε να ντρέπονται..»

Επίθεση στην ελληνική αστυνομία εξαπολύει με συνέντευξή της σε βρετανική εφημερίδα η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ δηλώνοντας ότι η ΕΛΑΣ «θα έπρεπε να ντρέπεται» γιατί δεν βοηθάει να εξιχνιαστεί η εξαφάνιση του μικρού αγοριου το καλοκαίρι του 1991 στην Κω!

Δείτε επίσης: Εξελίξεις με τον μικρό Μπεν: "Σταμάτησε η καρδιά" της μητέρας του όταν είδε αυτές τις εικόνες!

Στην ίδια συνέντευξη η Κέρι Νίνταμ κατηγορεί την αστυνοομία ότι «αγνόησε» φάκελο που της παραδόθηκε από τη βρετανική αστυνομία η οποία εκτιμά ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημε με εκσκαφέα και το κορμί του ετάφη σε κρυφή τοποθεσία.

«Θα έπρεπε να οργανώνω ένα πάρτι για τον Μπεν που θα έκλεινε τα 30. Αντίθετα ανάβω ένα κερί στη μνήμη του. Ντρέπομαι για την ελληνική αστυνομία. Δεν κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε έντιμος άνθρωπος θα ήθελε να βρεθεί ο γιος μου και να κλείσει η υπόθεση» δηλώνει η Κέρι Νίνταμ.

Υπενθυμίζεται ότι η βρετανική αστυνομία έχει πραγματοποιήσει δύο έρευνες στην Κω, η πρώτη το 2012 όταν ερευνήθηκε ένα κομμάτι γης στην αγροτική περιοχή στην οποία εθεάθη για τελευταία φορά ο Μπεν, και η δεύτερη το 2016 σε έναν άλλο χώρο της ίδιας περιοχής.

Μετά τις εκτεταμένες έρευνες του 2016 εντοπίστηκαν ένα μικρό αυτοκίνητο και ένα κομμάτι από σανδάλι που πιστεύεται ότι ήταν του μικρού αγοριού.

«Η αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ παρέδωσε στον νέο εισαγγελέα στην Κω έναν φάκελο. Δεν έχουμε ακούσει, όμως, τίποτα. Δεν έχουμε ούτε έναν τάφο να επισκεφτούμε. Είναι άδικο» δηλώνει η 46χρονη μητέρα του Μπεν.

Σύμφωνα με τη Mirror η βρετανική αστυνομία όντως παρέδωσε έναν φάκελο και περιμένει για μια νέα συνάντηση με τον εισαγγελέα του νησιού.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 15χρονου Συμεών από την Θεσσαλονίκη!

Συναγερμός στον Πειραιά: Εξαφανίστηκε 20χρονη!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share