Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγνωστος έδωσε 1 εκατ. ευρώ για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι!

23 Οκτωβρίου 2019 18:39
Άγνωστος έδωσε 1 εκατ. ευρώ για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Στη Βοστώνη θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα ο 18 μηνών Παναγιώτης-Ραφαήλ. Ο μικρός, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ με την ελπίδα ότι θα του χορηγηθεί η γονιδιακή θεραπεία.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι του Παναγιώτη-Ραφαήλ στη Βοστώνη μαζεύτηκαν από απλούς πολίτες, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι από τα 2,5 εκατ. ευρώ που συγκεντρώθηκαν ένας άγνωστος έδωσε 1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom, το τεράστιο αυτό ποσό κατατέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου. Τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου δεν τα γνωρίζει ούτε η οικογένεια.

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 16χρονη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!

Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα μία 16χρονη η οποία κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε μπαρ της πόλης!

Δείτε επίσης: Αγρίνιο: Έπιασαν άντρες για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών!

Σύμφωνα πληροφορίες, η 16χρονη νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική ενώ σε βάρος του εκπροσώπου και του προσωρινά υπευθύνου του μπαρ έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους και αναζητούνται.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ημεδαποί άνδρες, διότι ο ένας ως προσωρινά υπεύθυνος και ο άλλος ως εκπρόσωπος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, επέτρεψαν την είσοδο στο κατάστημα ανήλικης κοπέλας, η οποία μετά από κατανάλωση αλκοόλ, περιήλθε σε κατάσταση μέθης και νοσηλεύεται σε Παιδιατρική Κλινική Νοσοκομείου. Τα στοιχεία των δύο δραστών έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και οι έρευνες για την σύλληψη τους συνεχίζονται».

Σοκ: Ανήλικη κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ!

Ένα ακόμα περιστατικό ανήλικης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με οξεία μέθη σημειώθηκε στο Ηράκλειο στην Κρήτη προκαλώντας έντονο προβληματισμό από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μία 17χρονη βρισκόταν σε μπαρ στο Ηράκλειο με την παρέα της. Κατά τη διάρκεια της διασκέδασής της κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να μην αντέξει και να βρεθεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Διάβασε και αυτό: Νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από τα κύματα σε παραλία της Κρήτης

Αμέσως η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.

«Η 17χρονη ήρθε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Επείγοντα του νοσοκομείου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι γιατροί εκεί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και της χορήγησαν τον απαραίτητο ορό. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν και μετά από ολιγόωρη παραμονή στη Βραχεία πήρε εξιτήριο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του 24χρονου υπεύθυνου του μπαρ στο οποίο βρισκόταν η 17χρονη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share