Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Γερμανία μετά από πυροβολισμούς! Ένας νεκρός! (Video)

Σοκ!

2 Οκτωβρίου 2019 22:40
Συναγερμός στη Γερμανία μετά από πυροβολισμούς! Ένας νεκρός! (Video)

Συναγερμός έχει σημάνει στις γερμανικές αρχές από το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε σούπερ μάρκετ στην πόλη Άμπενσμπεργκ, 80 χιλιόμετρα βόρεια του Μονάχου. Τραγικό: Δυο τραυματίες από πυροβολισμούς στο παζάρι στην Άρτα!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της γερμανικής αστυνομίας, ένας 39χρονος άνδρας έχει χάσει τη ζωή του κι ένας ακόμα έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) στον υπαίθριο χώρο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με το Spiegel, ενώ παραμένει άγνωστος ο αριθμός των δραστών.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, δύο άτομα έχουν προσαχθεί από τις αστυνομικές αρχές, χωρίς να επιβεβαιώνεται -για την ώρα- η συμμετοχή τους στους πυροβολισμούς, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας.

Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στη Φινλανδία! Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες!

Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη Κουόπιο μετά τους πυροβολισμούς! Η αστυνομία παρενέβη και συνέλαβε ένα άτομο.

Δείτε επίσης: Σοκ! Βρέθηκε νεογέννητο μωρό κάτω από γέφυρα! (Video)

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξάγεται σε εμπορικό κέντρο της πόλης Κουόπιο στη Φινλανδία, μετά από πυροβολισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν εννέα άτομα και να σκοτώσουν ένα.

Η αστυνομία άνοιξε πυρ και έθεσαν υπό κράτηση ένα άτομο, σημείωσε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Σύμφωνα με τις παρούσες πληροφορίες, το περιστατικό στην Κουόπιο σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του επαγγελματικού λυκείου Σάβο, μέσα στο εμπορικό κέντρο Χέρμαν», πρόσθεσε η αστυνομία.

Φωτογραφία από φινλανδικά μέσα δείχνει ότι υπάρχει ασθενοφόρο στον χώρο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί ελέγχουν τις περιοχές του εμπορικού κέντρου.

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Νότια Καρολίνα! 2 νεκροί και 8 τραυματίες!

Δύο άτομα σκοτώθηκαν και ακόμη οκτώ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκε σε κλαμπ στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Τουλάχιστον δύο νεκροί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, που επικαλείται το γραφείο του σερίφη, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 02:45 π.μ (τοπική ώρα).

Οι νεκροί είναι δύο άνδρες, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ταυτότητά τους

Άτομο έχει ταμπουρωθεί σε σπίτι και πυροβολεί περαστικούς!

Συναγερμός έχει σημάνει στη γαλλική αστυνομία καθώς ένα άτομο έχει ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του στη Λυών και πυροβολεί τους περαστικούς. Συναγερμός κοντά στον Λευκό Οίκο: Πυροβολισμοί σε δρόμους της Ουάσιγκτον! Ένας νεκρός!(Video)

Τα πρώτα στοιχεία που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το περιστατικό είναι σε εξέλιξη επί των οδών Maréchal de Saxe και Rue Paul Bert.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, σύμφωνα με το France 3, και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως το άτομο που πυροβολεί είναι γυναίκα.

Συναγερμός στην Ολλανδία: Πυροβολισμοί αναστάτωσαν την περιοχή!

Πολλοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν στην πόλη της Ολλανδίας Ντόρντρεχτ, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε η αστυνομία του Ρότερνταμ. Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Το βασανιστήριο που βιώνει πέντε μήνες μετά το περιστατικό με την αδέσποτη σφαίρα!

Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς, αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία. Το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη μέσα σε ένα σπίτι.

Στο σημείο έχουν επισπεύσει περιπολικά, ασθενοφόρα και ελικόπτερα της Αστυνομίας και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Τραγωδία: Νεκρή γυναίκα ύστερα από πυροβολισμούς σε παραλία!

Μια τραγωδία συνέβη στην Σουηδία όταν μια γυναίκα έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς σε παραλία! Ακόμη δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μεταξύ αυτών και ένα παιδί ωστόσο, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για την κατάστασή της υγείας τους.

Η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα τραύματά της, αναφέρει η ιστοσελίδα «The Local». Σοκ: Άγνωστος άρχισε να πυροβολεί λεωφορείο! (Video)

«Είναι ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα και χρησιμοποιούμε όλες τις πηγές μας για να το ερευνήσουμε και στέλνουμε αστυνομικούς ώστε να μιλήσουν με αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης, οι οποίοι μπορεί να επηρεάστηκαν από αυτό που συνέβη», σημείωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Η ίδια αξιωματούχος τόνισε πως το σημείο έχει αποκλειστεί και γίνονται έρευνες, ενώ αναμένεται να σταλούν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης πυροβόλησε οκτώ με δέκα φορές από ένα κοντινό κτήριο, ενώ, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ένας, «ακούστηκε λες και χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά όπλα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share