Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Τουλάχιστον δύο νεκροί!

Άλλοι επτά τραυματίστηκαν!

20 Σεπτεμβρίου 2019 21:30
Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Τουλάχιστον δύο νεκροί!

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ άλλοι επτά τραυματίστηκαν σε δύο περιστατικά με πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για δύο υπόπτους που εμπλέκονται στη μία επίθεση, οι οποίοι φέρεται να είναι οπλισμένοι με επιθετικό τουφέκι.

Στην πρώτη επίθεση, ένας άνδρας σκοτώθηκε και πέντε τραυματίστηκαν, δύο από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σε ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς που προήλθαν από διερχόμενο αυτοκίνητο. Τα θύματα στέκονταν στο προαύλιο πολυκατοικίας στη συνοικία Κολούμπια Χάιτς της Ουάσινγκτον όταν δέχθηκαν τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με τον διοικητή της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Στιούαρτ Έμερμαν. Να σας θυμίσουμε επίσης και τους πυροβολισμούς στην Πάτρα!

Δύο ύποπτοι εθεάθησαν σ' ένα αυτοκίνητο σεντάν μάρκας Nissan και χρησιμοποίησαν ένα «τουφέκι τύπου AK», ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση που εξέδωσε.

«Ντετέκτιβ εξετάζουν μάρτυρες και ερευνούν τις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερες», δήλωσε ο Έμερμαν.

Περίπου μισή ώρα μετά το πρώτο επεισόδιο, τρεις άνθρωποι πυροβολήθηκαν στο βορειοανατολικό τμήμα της πόλης, με αποτέλεσμα έναν νεκρό, σύμφωνα με ένα θυγατρικό δίκτυο του NBC στην Ουάσινγκτον. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται, ανέφερε το NBC επικαλούμενο την αστυνομία.

Η αστυνομία της Ουάσινγκτον επιβεβαίωσε και το δεύτερο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο οικοδομικό τετράγωνο 1400 της λεωφόρου Ροντ Άιλαντ νότια της συνοικίας Μπρούκλαντ αλλά δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες.

Άτομο έχει ταμπουρωθεί σε σπίτι και πυροβολεί περαστικούς!

Συναγερμός έχει σημάνει στη γαλλική αστυνομία καθώς ένα άτομο έχει ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του στη Λυών και πυροβολεί τους περαστικούς. Συναγερμός κοντά στον Λευκό Οίκο: Πυροβολισμοί σε δρόμους της Ουάσιγκτον! Ένας νεκρός!(Video)

Τα πρώτα στοιχεία που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το περιστατικό είναι σε εξέλιξη επί των οδών Maréchal de Saxe και Rue Paul Bert.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, σύμφωνα με το France 3, και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως το άτομο που πυροβολεί είναι γυναίκα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share