Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιορδανία: Άγνωστος άρχισε να πυροβολεί λεωφορείο! (Video)

Συναγερμός!

24 Αυγούστου 2019 14:54
Ιορδανία: Άγνωστος άρχισε να πυροβολεί λεωφορείο! (Video)

Ένας άγνωστος άρχισε να πυροβολεί με στόχο ένα λεωφορείο κοντά στην αρχαία πόλη της Ιορδανίας Πέτρα αλλά δεν υπήρχαν μέσα επιβάτες και έτσι δεν υπήρξε τραυματισμός, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Petra. Αιματοκύλισμα από πυροβολισμούς στρατιωτών στα σύνορα Πακιστάν και Ινδίας

Η ίδια πηγή, επικαλούμενη τον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Γενικής Ασφαλείας της Ιορδανίας, μετέδωσε ότι το λεωφορείο, το οποίο ανήκε στις τοπικές αρχές της Πέτρα, καταστράφηκε από τα πυρά.

Νωρίτερα, το πρακτορείο ειδήσεων Ammon είχε μεταδώσει ότι υπήρχαν περισσότεροι από ένας ένοπλοι και ότι το λεωφορείο μετέφερε ξεναγούς.

Σημειώνεται πως η πόλη Πέτρα, βρίσκεται στη λίστα της UNESCO και δέχεται κάθε χρόνο περί το μισό εκατομμύριο επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Σοκαριστικό βίντεο: Αγόρι δύο ετών και η έγκυος θεία του πυροβολούνται «ζωντανά» στο Facebook!

Ένα βίντεο που σοκάρει και κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας φρίκη! Αγόρι δύο ετών και η έγκυος θεία του πυροβολούνται «ζωντανά» στο Facebook!

Δείτε πώς μία χαλαρή βόλτα με το αυτοκίνητο κατέληξε σε τραγωδία - Το παιδί δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι και κατέληξε επί τόπου - Σε κρίσιμη κατάσταση η 20χρονη!

Σκηνές που ξεπερνούν ακόμη και το σοκ της είδησης του θανάτου ενός παιδιού μόλις δύο ετών, είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγράφοντας τις ακραίες συνθήκες βίας που επικρατούν στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα αγόρι δύο ετών και η έγκυος θεία του πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ μέρα-μεσημέρι σε γειτονιά του Σικάγο, ενώ η γυναίκα βρισκόταν «ζωντανά» σε σύνδεση στο Facebook και ανέβαζε βίντεο με τις κινήσεις της.

Το χαμόγελο που είχε προσφέρει στην κάμερα η 20χρονη έγκυος αντικαταστάθηκε από τον απόλυτο τρόμο και το χάος της ακραίας βίας που έλαβε χώρα για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Χρόνος, ωστόσο, που ήταν αρκετός για να αφαιρέσει τη ζωή από ένα μικρό παιδί.

Ο 2χρονος Λαβοντέι Γουάιτ, η 20χρονη έγκυος θεία του Μπριόνα Ντεβόντε και ο σύντροφός της, πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο, έχοντας ανοικτό το βίντεο στο Facebook. Μέσα σε δευτερόλεπτα ένας οπλοφόρος σταμάτησε την πορεία του αυτοκινήτου, κατέβασε τα τρία άτομα από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε εξ επαφής το παιδί και την έγκυρο γυναίκα.

Λίγο πριν ξεσπάσει το σοκαριστικό επεισόδιο, το ζευγάρι τραγουδούσε στο παιδί και έδειχναν μέσω του Facebook στους φίλους τους πόσο καλά περνούσαν.

Η 20χρονη κοπέλα, αν και τραυματισμένη, έτρεξε στο διπλανό σπίτι φωνάζοντας: «Κάλεσε το 911. Τον σκότωσαν... έχω μία σφαίρα στο στομάχι μου. Παρακαλώ, σε παρακαλώ, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Ω Θεέ μου, παρακαλώ όχι. Δεν μπορώ να φύγω. Δεν μπορώ να φύγω...».

Το παιδί πυροβολήθηκε στο κεφάλι και άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαγνώστηκε απλώς ο θάνατός του.

Η 20χρονη έγκυρος δέχθηκε σφαίρα στο στομάχι. Ωστόσο τόσο η ίδια όσο και το παιδί στην κοιλιά της βρίσκονται σε κρίσιμη μεν, αλλά σταθερή κατάσταση, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου. Οι γιατροί πιστεύουν ότι η 20χρονη και το τεσσάρων μηνών έμβρυο θα καταφέρουν να επιβιώσουν.

Η εγκληματικότητα στο Σικάγο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όριο. Μόλις το Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον 27 άνθρωποι πυροβολήθηκαν, έξι εκ των οποίων απεβίωσαν. Ανάμεσα στους βρίσκονταν δύο παιδιά 11 και 13 ετών, τα οποία δέχθηκαν σφαίρες στον χώρο που έπαιζαν, ενώ άλλο ένα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share