Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άρτα: Κυνηγός τραυμάτισε 53χρονο καταλάθος!

Νόμιζε ότι ήταν αγριόχοιρος!

27 Σεπτεμβρίου 2019 10:33
Άρτα: Κυνηγός τραυμάτισε 53χρονο καταλάθος!

Ο 67χρονος κυνηγός είδε κάτι να κουνιέται πίσω από βάτα και πάτησε τη σκανδάλη νομίζοντας πως ήταν αγριόχοιρος, αλλά πέτυχε τον 53χρονο, που από τον πυροβολισμό, έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους!

Δείτε επίσης:Σοκ στην Ευρατανία: Σε καρτέρι τραυματίστηκε κυνηγός!

Τυχερός τελικά στάθηκε ένας 53χρονος κυνηγός, τον οποίο πέρασε για αγριογούρουνο ένας 67χρονος φίλος του με τον οποίο είχαν πάει για κυνήγι σε μια αγροτική περιοχή της Άρτας και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του!

Το νέο κυνηγετικό ατύχημα που λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία, συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης σε μια δασική περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Φωτεινού και Άνω Πέτρας, όπου η παρέα των κυνηγών είχε στήσει καρτέρι για αγριογούρουνα. Οι δύο άντρες απομακρύνθηκαν κάποια στιγμή αναζητώντας τα ογκώδη θηλαστικά, αλλά ξαφνικά ο 67χρονος είδε κάτι να κουνιόται πίσω από βάτα και πάτησε τη σκανδάλη νομίζοντας πως ήταν αγριόχοιρος.

Ο 53χρονος έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και οι φίλοι του που έτρεξαν κοντά του διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί στον ώμο και τον θώρακα. Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Άρτας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 67χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από αμέλεια και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Σοβαρά τραυματίστηκε κυνηγός στην Ελασσόνα μετά από επίθεση αγριογούρουνου!

Σοβαρά τραυματίστηκε κυνηγός στην Ελασσόνα! Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (21/09) όταν ο άνδρας είχε βρεθεί με την παρέα του στο σημείο προκειμένου να κυνηγήσουν αγριογούρουνα.

Ωστόσο, στην προσπάθειά να βγάλει ένα αγριογούρουνο από την φωλιά του, αυτό όρμησε κατά πάνω του και τον χτύπησε στην κοιλιά και στο πόδι με τα δόντια του. Σοκ στη Ρωσία: Κυνηγός πέρασε τον 18χρονο γιο του για θήραμα και τον σκότωσε!

Ευτυχώς, στιγμές αργότερα το ζωντανό άφησε τον άνδρα και έτσι οι φίλοι του κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον χειρούργησαν στην κοιλιά, όπου έφερε βαθύ τραύμα.

Σοκ στην Ευρατανία: Σε καρτέρι τραυματίστηκε κυνηγός!

Σοκάρει η είδηση από την Ευρυτανία για τον κυνηγό που τραυματίστηκε σε καρτέρι! Στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, πρόκειται για μια παρέα τριών ατόμων που πήγαν για κυνήγι στη θέση Αϊ -Λιάς πάνω από το Μεγάλο Χωριό. Θηροφύλακες είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους στο Ελαφονήσι!

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου νοσηλεύεται τραυματισμένος 60χρονος κυνηγός που τα ξημερώματα τραυματίστηκε από σκάγια πάνω σε καρτέρι για αγριογούρουνο. Ο άτυχος άνδρας είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς οι σφαίρες τον βρήκαν στο πόδι, συγκεκριμένα στον αριστερό μηρό και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο σε καμία περίπτωση.

Ωστόσο για μια ακόμη φορά η αγαπημένη συνήθεια παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία και ο ένας φίλος, να πυροβολήσει τον άλλο, πάνω στο καρτέρι μέσα στο βουνό.

Ο 60χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αθηναίος και είχε έρθει στο Καρπενήσι για Σαββατοκύριακο προκειμένου να πάει για κυνήγι με τους δύο φίλους του Ευρυτάνες.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 8 το πρωί, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τα σκάγια από το τραύμα στο πόδι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share