Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Παρενόχληση ανήλικης σε αγώνα τένις από τον διαιτητή!

"Είσαι πολύ καυτή.."

2 Οκτωβρίου 2019 15:32
Τραγικό: Παρενόχληση ανήλικης σε αγώνα τένις από τον διαιτητή!

Ο παγκοσμίου φήμης διαιτητής παρενόχλησε σεξουαλικά ένα 16χρονο κορίτσι που μάζευε μπάλες, κατά την διάρκεια αγώνα τένις!

Δείτε επίσης: Σοκ: Νεκρός ο μασέρ που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σ3ξουαλική παρενόχληση!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο παγκοσμίου φήμης Ιταλός διαιτητής του τένις Τζιανλούκα Μοσκαρέλα, με αφορμή την ανάρμοστη και σεξιστική συμπεριφορά του στη διάρκεια ενός παιχνιδιού σε βάρος μιας 16χρονης που μάζευες μπάλες.

Ο Μοσκαρέλα διαιτήτευε ένα παιχνίδι στο τουρνουά της Φλωρεντίας κι ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη, η κάμερα τον έπιασε να λέει ερωτόλογα στην 16χρονη που μάζευε τις μπάλες στο γήπεδο!

«Είσαι πολύ σέξι», ακούγεται να λέει στο 16χρονο κορίτσι ενώ στη συνέχεια ο Ιταλός διαιτητής ακούγεται να την ρωτάει: «Ζεσταίνεσαι… σωματικά ή συναισθηματικά;».

Λίγο αργότερα της είπε ότι είναι φανταστική και εκείνη τον ευχαρίστησε για τα λόγια του.

Ο Μοσκαράλε τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη διοργανώτρια αρχή των επαγγελματικών τουρνουά τένις.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα για το τουρνουά τένις «ATP Challenger Tour» στη Φλωρεντία, ανάμεσα στον Πέδρο Σούσα και στον Ενρίκο Ντελά Βάλε.

Σε βάρος του Ιταλού διαιτητή υπήρξαν και άλλες καταγγελίες για τη εν γένει συμπεριφορά του.

Για το περιστατικό με την έφηβη έχουν ενημερωθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere Fiorentino», και οι γονείς της οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποβάλουν μήνυση κατά του Μοσκαρέλα αφού η ανήλικη κόρη τους έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ρόδος: 47χρονος παρενοχλούσε 14χρονο αγόρι μέσω Instagram! Η έκπληξη που τον περίμενε στο ραντεβού τους! (Video)

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών επέβαλλε το τριμελές πλημμελειοδικείο Ρόδου σε 47χρονο που παρενοχλούσε ανήλικο αγόρι μέσω instagram. Είδηση βόμβα! Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σ3ξουαλικής παρενόχλησης!

Ο 47χρονος επιδίωκε να συναντήσει το παιδί, με το οποίο είχε πιάσει κουβέντα μέσω instagram. Του έκανε άσεμνες προτάσεις, ενώ μιλούσε μαζί του τον τελευταίο μήνα. Πριν λίγες μέρες όμως, στις 26 Σεπτεμβρίου, κατάφερε να πείσει το παιδί να συναντηθούν.

Στο ραντεβού αντί για τον 14χρονο όμως, εμφανίστηκε ο πατέρας του, ο οποίος όταν κατάλαβε τι συμβαίνει, παρίστανε τον ανήλικο και συνομιλούσε με τον 47χρονο. Μόλις εκείνος τον είδε μπροστά του τράπηκε σε φυγή.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού έκανε καταγγελία στις αρχές. Η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα και τον συνέλαβε. Το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Ρόδου επέβαλε στον 47χρονο τέσσερα χρόνια φυλάκιση και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Ο άνδρας άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης στη Λαμία!

Ο δράστης είναι δικηγόρος στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Λαμίας το πρωί της Παρασκευής. Την ίδια ώρα που η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την υπόθεση αποπλάνησης μικρού κοριτσιού στη Φθιώτιδα, νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την σεξουαλική παρενόχληση έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Βοιωτία: 55χρονος παρενόχλησε την 11χρονη φίλη της κόρης του

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προανάκρισης, η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Μάλιστα, αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και το 2019, οπότε η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Ο φερόμενος δράστης είναι δικηγόρος στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Λαμίας το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικηγόρος είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο πατέρας της μικρής φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει το μικρό κορίτσι και να το ξεγελάσει με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.

Από την πλευρά της οικογένειας του κοριτσιού την υπόθεση ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μια σοβαρή και λεπτή υπόθεση σε εξέλιξη, για την οποία όμως σε αυτήν τη φάση δεν θα ήθελε να κάνει κάποια σχετική δήλωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share