Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θλίψη στην Λαμία: Πέθανε 28χρονη στον ύπνο της!

Τραγωδία!

25 Σεπτεμβρίου 2019 12:41
Θλίψη στην Λαμία: Πέθανε 28χρονη στον ύπνο της!

Θλίψη στη Λαμία με μία 28χρονη γυναίκα να πεθαίνει στον ύπνο της! Σοκ στην Λαμία: Το γαμήλιο γλέντι κατέληξε σε... θλίψη! Χαροπαλεύει η μάνα του γαμπρού

Συγκεκριμένα, πρόκειται για Ρομά που ζούσε με την οικογένειά της σε κεντρική συνοικία της πόλης. Σοκ: 67χρονος πυροβόλησε συγχωριανό του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η άτυχη κοπέλα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και φαίνεται ότι έφυγε στον ύπνο της από παθολογικά αίτια.

Βρέθηκε στον κρεβάτι της από τους οικείους της λίγο μετά τις 7:00’ και όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν ξυπνούσε, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Όπως αποδείχτηκε όμως ήταν αργά για παροχή βοήθειας.

Πέθανε η Δανάη Τζωρτζοπούλου!

Βαρύ πένθος στην κοινωνία της Λαμίας, από τον αδόκητο χαμό της ιατρού Δανάης Τζωρτζοπούλου, που πέθανε σε ηλικία μόλις 33 ετών. Φρικτός θάνατος για 26χρονη! Eνώ έκανε μπάνιο...! (photo)

Η νεαρή γιατρός γεννήθηκε στη Λαμία το 1986 και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στο 3ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο της Φθιωτικής πρωτεύουσας. Εισήχθη ως αριστούχος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της με περαιτέρω εξειδικεύσεις στη Γερμανία και στη Σουηδία.

Άνθρωπος με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, είχε αναπτύξει πολύπλευρη δημιουργική δραστηριότητα, με ευρεία αναγνώριση, τόσο στον τομέα του σύγχρονου χορού, με πολλαπλές συμμετοχές σε φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, όσο και στη ζωγραφική και τη γραφιστική με εξίσου υψηλές επιδόσεις. Ήταν άριστος γνώστης της Γερμανικής γλώσσας, ομιλούσε επίσης άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά. Έγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, η σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό!

Η Δανάη είχε πάντα στο μυαλό της την προσφορά στο συνάνθρωπο, όπως την μεγάλωσαν οι γονείς της, ο συνταξιούχος πλέον εκπαιδευτικός και Σχολικός Σύμβουλος Δημήτρης Τζωρτζόπουλος και η εν ενεργεία Μαθηματικός Βασιλική Πιπέλια.

Λίγες ημέρες πριν τη μετεγκατάστασή της στη Στοκχόλμη για τη συνέχιση της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας στην Ιατρική, υπέστη αιφνίδιο σοκ ως αποτέλεσμα πρωτοεμφανιζόμενου σακχαρώδους διαβήτη. Παρά την προσωρινή σταθεροποίηση της κατάστασής της, υπέστη καρδιακή ανακοπή και τελικά υπέκυψε.Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 43 ετών!

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας. Για το λόγο αυτό, θα υπάρχει και ειδικό κουτί στην είσοδο του Ιερού Ναού.

Θρίλερ με 39χρονο άνδρα στη Λαμία: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε τα ξημερώματα ένας 39χρονος άνδρας στη Λαμία. Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας: Νεκρός 52χρονος!

Η αστυνομία η οποία βρέθηκε στο σημείο απέκλεισε σε πρώτη φάση την εγκληματική ενέργεια αφού κατά τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο Λαμίας ωστόσο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή αιφνιδίως. Πέθανε ο Τάκης Φύτρος! (photo-video)

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ Λαμίας, ενώ θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νεκρή στα 53 της χρόνια η Λίτσα Βακουφτσή!

Πέθανε κορυφαία ηθοποιός!

Σοκ στη Σκιάθο! Άνδρας πάτησε και σκότωσε την σύζυγό του με το αυτοκίνητο! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share