Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Λαμία: Το γαμήλιο γλέντι κατέληξε σε... θλίψη! Χαροπαλεύει η μάνα του γαμπρού

Θρίλερ!

24 Σεπτεμβρίου 2019 09:29
Σοκ στην Λαμία: Το γαμήλιο γλέντι κατέληξε σε... θλίψη! Χαροπαλεύει η μάνα του γαμπρού

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στη Λαμία το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (19/9). Κυριολεκτικά από τη μια στιγμή στην άλλη η χαρά μετατράπηκε σε θλίψη και ο γάμος αναβλήθηκε για δεύτερη φορά αφού η μητέρα του γαμπρού νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, την ώρα που έτρωγε στο τραπέζι πριν το γάμο που είχαν μεταξύ τους οι αποκλειστικοί συγγενείς, της στάθηκε στο λαιμό κομμάτι από κρέας το οποίο έφραξε την αναπνευστική οδό. Μετά το πρώτο σοκ και τις προσπάθειες από τους παρευρισκόμενους να βοηθήσουν, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Διαβάστε με την ευκαιρία στο Athensmagazine.gr: Πέθανε ο Διονύσης Θεοδωρακόπουλος!

Η γυναίκα διασωληνώθηκε και οι γιατροί της αφαίρεσαν το κομμάτι, ωστόσο είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλός της και πλέον βρίσκεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι ευχές όλων είναι να «ξυπνήσει» απολύτως υγιής και να μπορέσει να καμαρώσει και κείνη το παιδί της στην πιο ευτυχισμένη του στιγμή, καθώς όπως ήταν αναμενόμενο ο γάμος αναβλήθηκε. Το δυσάρεστο είναι μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος γάμος αναβάλλεται για δεύτερη φορά, καθώς είχε αναβληθεί και σε προγενέστερο χρόνο όταν παραμονές του γάμου είχε φύγει αιφνίδια ο παππούς του γαμπρού.

Απάτη στη Λαμία: Προσποιούνται ότι είναι γιατροί για να παγιδεύσουν επιχειρηματίες!

Στο στόχαστρο απατεώνων έχουν βρεθεί τα τελευταία 24ωρα επιχειρήσεις στη Λαμία. Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr άγνωστοι δράστες προσποιούνται επώνυμους γιατρούς της πόλης έχοντας στόχο να τους αφαιρέσουν χρήματα. Προηγήθηκαν κρούσματα σε Λάρισα και Βόλο, όπου οι απατεώνες χρησιμοποίησαν ανάλογα τεχνάσματα για να καταφέρουν να ξεγελάσουν τις επιχειρήσεις και να κερδίσουν σημαντικά χρηματικά ποσά. Η απίστευτη απάτη με τον θησαυρό των 1.4 εκ ευρώ! Ο δήθεν εφοπλιστής, οι διάσημοι φίλοι και η ρόζ πρόταση!

Πώς εξαπατούν τα θύματά τους
Κάποιος άγνωστος τηλεφωνεί σε επιχειρήσεις, που μπορεί να είναι εταιρία ανταλλακτικών, ηλεκτρονικών ή ακόμη και μάντρα υλικών και προσποιείται ότι είναι πολύ γνωστός επαγγελματίας.

Η κομπίνα βασίζεται στο γεγονός ότι για την πληρωμή των ειδών ο απατεώνας υποτίθεται ότι πληρώνει μέσω τράπεζας, αλλά από λάθος του υπαλλήλου του, αντί για παράδειγμα να καταθέσει 500 ευρώ, που είναι η οφειλή για την παραγγελία, στο καταθετήριο φαίνεται ότι μπήκαν 5.000 στο λογαριασμό της εταιρίας! Εννοείται ότι το έμβασμα που παρουσιάζουν μέσω e-mail στην εταιρία που καλείται να παραδώσει σε τρίτο την παραγγελία – ο οποίος δεν πηγαίνει ποτέ - είναι πλαστό.

Βασιζόμενοι στην καθυστέρηση που έχουν οι τράπεζες στην εμφάνιση των εμβασμάτων, αλλά και στο γεγονός ότι προσποιούνται ότι είναι γνωστοί συμπολίτες τους υπεράνω κάθε υποψίας, οι απατεώνες ζητούν επίσης μέσω τράπεζας τη διαφορά και όποιος τσίμπησε… τσίμπησε! Στη Λαμία χρησιμοποιήθηκε το όνομα γνωστού γιατρού ο οποίος ζήτησε κάποια πράγματα για λογαριασμό του.

Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να συλλέγουν πληροφορίες το τελευταίο διάστημα προσπαθώντας να εντοπίσουν το κύκλωμα που βασίζει τη δράση της στην ανωνυμία των αριθμών και ότι πολλές φορές οι εξαπατημένοι δεν διασταυρώνουν εγκαίρως την απάτη ή δεν την καταγγέλλουν καθόλου.

Μέχρι τώρα πρέπει να έχουν εξαπατηθεί τουλάχιστον 3-4 επιχειρηματίες στην περιοχή της Λαμίας.Σε κάθε περίπτωση οι επιχειρηματίες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην πείθονται από τηλεφώνου για τις προθέσεις κανενός.

''Ο πρίγκιπας των διαμαντιών'': Συνελήφθη νεαρός άντρας που εξαπατούσε πλούσιες γυναίκες!

Συνελήφθη ο ''πρίγκιπας των διαμαντιών'', ο 29χρονος Ισραηλινός που εξαπατούσε πλούσιες γυναίκες πουλώντας έρωτα...

Κι όμως δε είναι σενάριο αλλά πραγματικότητα η ζωή του νεαρού άντρα. Ο εμφανίσιμος γόης ταξίδεψε από το Ισραήλ στην Ελλάδα και εξαπατoύσε ανυποψίαστες γυναίκες που γνώριζε μέσα από την εφαρμογή Tinder και μετά την γνωριμία τους τις ξάφριζε αρπάζοντας πιστωτικές κάρτας και άλλα αντικείμενα αξίας.

Ο χλιδάτος απατεώνας προσέλκυε γυναίκες παρουσιάζοντας έναν ακριβό τρόπο ζωής με ταξίδια και ιδιωτικά τζετ για να τις εντυπωσιάσει. Τα θύματα πίστευαν ότι έβγαιναν με έναν πλούσιο επιχειρηματία και εμπιστεύονταν σε εκείνον τους λογαριασμούς τους!

Ο 29χρονος βέβαια βρέθηκε στα χέρια των Αρχών και αναμένεται να δικαστεί. Σήμερα μίλησε στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου ο δικηγόρος του υπερασπίζοντας τον εντολέα του.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπoμπή:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Πρίαμος Μέγας!

Θλίψη: Πέθανε ο Φαίδων Θεοφίλου

Θρήνος: Πέθανε ο Μιχάλης Σαμιώτης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share