Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: Ολυμπιονίκης συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση!

Αποπλάνησε μια 18χρονη...

28 Ιουλίου 2019 15:52
Σοκ: Ολυμπιονίκης συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση!

Σοκ! Ολυμπιονίκης συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση!

Η αστυνομία της Νότιας Κορέας συνέλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής τον χάλκινο Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Τάμας Κεντερέσι, με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Να σας θυμίσουμε: Μοντέλο κατηγορεί γνωστό ποδοσφαιριστή για παρενόχληση!

Ο 23χρονος Ούγγρος, ο οποίος ειδικεύεται στα 200μ. πεταλούδα, ανακρίθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τις επόμενες δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή από τη Γκουανγκζού, όπου ολοκληρώνεται το απόγευμα το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο αθλητής κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση μιας 18χρονης σε νυχτερινό κέντρο.

Ρονάλντο: Η εισαγγελία του Λας Βέγκας τον αθώωσε για τον βιασμό! (video)

Αθώος κρίθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τις κατηγορίες περί βιασμού. Η εισαγγελία του Λας Βέγκας έκρινε ότι δεν αποδεικνύεται ενοχή του για σεξουαλική παρενόχληση.

Καθαρός από κάθε κατηγορία για βιασμό κρίθηκε από την εισαγγελία του Λας Βέγκας ο Κριστιάνο, καθώς κρίθηκε ότι δεν αποδεικνύεται ενοχή του για σεξουαλική επίθεση στην Κατρίν Μαγιόργκα.


Το πιο ευχάριστο νέο έμαθε τη Δευτέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η εισαγγελία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν πρόκειται να ασκήσει δίωξη για την υπόθεση βιασμού που έχει καταγγείλει ο Κατρίν Μαγιόργκα. Η απόφαση αναφέρει ότι δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του CR7 και κατά συνέπεια δεν θα συνεχίσει την έρευνα και δεν θα διώξει τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2009, αλλά η Μαγιόργκα είχε λάβει χρήματα από τον Ρονάλντο, ώστε να μην αναφερθεί στο περιστατικό. Τελικά πέρσι το επανεκκίνησε, κατηγορώντας τον ως βιαστή, με σκληρές αποκαλύψεις και λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, όπως συμπέραναν οι Αρχές, οι πληροφορίες και οι αποδείξεις που κατατέθηκαν δεν πιστοποιούν απόπειρα βιασμού ή βιασμό από τον Ρονάλντο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χρυσός ο Κωνσταντίνος Σαρκίρης!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Ασημένιος στα 50μ. ελεύθερο ο Γκολομέεβ! (Video)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share