Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Στα δικαστήρια για βιασμό ο Ρονάλντο!

Τελικά δεν αποσύρθηκε η μήνυση...

16 Ιουνίου 2019 14:48
Σοκ: Στα δικαστήρια για βιασμό ο Ρονάλντο!

Πριν από λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι έκλεισε η υπόθεση βιασμού, για την οποία κατηγορείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τελικά φαίνεται ότι συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Η Κατρίν Μαγιόργκα που έχει καταγγείλει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για βιασμό στο Λος Αντζελες το 2009, επιμένει στους ισχυρισμούς της και η υπόθεση δείχνει ότι θα φτάσει τελικά στις δικαστικές αίθουσες.

Συγκεκριμένα ο “CR7” παρέλαβε στην Ιταλία τον πλήρη φάκελο της δικογραφίας, κάτι που ήθελαν να αποφύγουν να συμβεί οι δικηγόροι του και το επόμενο που λογικά θα συμβεί, θα είναι να οριστεί δικάσιμος. Το χειρότερο φυσικά για τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους θα είναι να κληθεί να παραστεί στη δίκη, κάτι που βέβαια δεν είναι και το πιο εύκολο, καθώς πρόκειται για άλλη χώρα.

Όπως και να έχει πάντως, οι εξελίξεις από το Λας Βέγκας δεν είναι θετικές για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και το ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται, να προχωράει και να κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στο image του.

Πηγή: filathlos.gr

Αποσύρθηκε η μήνυση στον Ρονάλντο για βιασμό!

Αποσύρθηκε, σύμφωνα με το Bloomberg, η μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο η 34χρονη Κάθριν Μαγιόργκα κατηγορώντας τον για βιασμό που σημειώθηκε το 2009.

Σύμφωνα με το Bloomberg η αίτηση απόσυρσης κατατέθηκε τον περασμένο μήνα σε δικαστήριο της Νέβαδα χωρίς να διευκρινίζεται αν η κίνηση αυτή αποτέλεσε προϊόν συμβιβασμού της 34χρονης με τον Πορτογάλο σταρ της Γιουβέντους.

Η υποβολή της μήνυσης, τον Σεπτέμβριο του 2018, είχε προκαλέσει πτώση 15% στην αξία της μετοχής της Γιουβέντους.

Η Μαγιόργκα είχε ισχυριστεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο της είχε επιτεθεί σε σουίτα σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Τον Ιανουάρία, μάλιστα, η αστυνομία του Λας Βέγκας ζήτησε στον Κριστιάνο Ρονάλντο να δώσει δείγμα DNA για να διαπιστωθεί αν ταιριάζει με εκείνο που βρέθηκε στο φόρεμα της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό.

Πηγή: protothema

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το νέο αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο που κοστίζει 1εκατ. ευρώ!

Έκτακτο: Φυλάκιση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share