Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Νότια Καρολίνα! 2 νεκροί και 8 τραυματίες!

Συναγερμός!

21 Σεπτεμβρίου 2019 18:04
Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Νότια Καρολίνα! 2 νεκροί και 8 τραυματίες!

Δύο άτομα σκοτώθηκαν και ακόμη οκτώ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκε σε κλαμπ στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Τουλάχιστον δύο νεκροί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, που επικαλείται το γραφείο του σερίφη, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 02:45 π.μ (τοπική ώρα).

Οι νεκροί είναι δύο άνδρες, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ταυτότητά τους

Άτομο έχει ταμπουρωθεί σε σπίτι και πυροβολεί περαστικούς!

Συναγερμός έχει σημάνει στη γαλλική αστυνομία καθώς ένα άτομο έχει ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του στη Λυών και πυροβολεί τους περαστικούς. Συναγερμός κοντά στον Λευκό Οίκο: Πυροβολισμοί σε δρόμους της Ουάσιγκτον! Ένας νεκρός!(Video)

Τα πρώτα στοιχεία που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το περιστατικό είναι σε εξέλιξη επί των οδών Maréchal de Saxe και Rue Paul Bert.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, σύμφωνα με το France 3, και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως το άτομο που πυροβολεί είναι γυναίκα.

Συναγερμός στην Ολλανδία: Πυροβολισμοί αναστάτωσαν την περιοχή!

Πολλοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν στην πόλη της Ολλανδίας Ντόρντρεχτ, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε η αστυνομία του Ρότερνταμ. Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Το βασανιστήριο που βιώνει πέντε μήνες μετά το περιστατικό με την αδέσποτη σφαίρα!

Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς, αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία. Το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη μέσα σε ένα σπίτι.

Στο σημείο έχουν επισπεύσει περιπολικά, ασθενοφόρα και ελικόπτερα της Αστυνομίας και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Τραγωδία: Νεκρή γυναίκα ύστερα από πυροβολισμούς σε παραλία!

Μια τραγωδία συνέβη στην Σουηδία όταν μια γυναίκα έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς σε παραλία! Ακόμη δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μεταξύ αυτών και ένα παιδί ωστόσο, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για την κατάστασή της υγείας τους.

Η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα τραύματά της, αναφέρει η ιστοσελίδα «The Local». Σοκ: Άγνωστος άρχισε να πυροβολεί λεωφορείο! (Video)

«Είναι ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα και χρησιμοποιούμε όλες τις πηγές μας για να το ερευνήσουμε και στέλνουμε αστυνομικούς ώστε να μιλήσουν με αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης, οι οποίοι μπορεί να επηρεάστηκαν από αυτό που συνέβη», σημείωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Η ίδια αξιωματούχος τόνισε πως το σημείο έχει αποκλειστεί και γίνονται έρευνες, ενώ αναμένεται να σταλούν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης πυροβόλησε οκτώ με δέκα φορές από ένα κοντινό κτήριο, ενώ, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ένας, «ακούστηκε λες και χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά όπλα».

Άλλος μάρτυρας σημείωσε πως η γυναίκα κρατούσε το παιδί όταν δέχθηκε τη σφαίρα.

Συναγερμός σε πολυκατάστημα στο Μισισιπί: Πυροβολισμοί με τουλάχιστον 2 νεκρούς!

Πανικός επικράτησε την Τρίτη 30 Ιουλίου σε πολυκατάστημα στο Μισισιπί όταν ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Να σας θυμίσουμε ένα τραγικό γεγονός..Ελεύθεροι σκοπευτές εκτέλεσαν εν ψυχρώ 4 μαθητές!

Ο σερίφης της κομητείας ΝτεΣότο Μπιλ Ράσκο είπε στην εφημερίδα Commercial Appeal ότι ο δράστης τραυματίστηκε στο περιστατικό αυτό που εκτυλίχθηκε στην πόλη Σάουθχεϊβεν.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίστηκε επίσης ένας αστυνομικός. Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν ένας εργαζόμενος σε μαγαζί του εμπορικού, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα.

Ανταλλαγή πυρών στο Αφγανιστάν! Τρεις νεκροί αστυνομικοί!

Τουλάχιστον τρεις Αφγανοί αστυνομικοί σκοτώθηκαν κι άλλοι πέντε τραυματίστηκαν από την επίθεση των Ταλιμπάν κατά ενός φυλακίου στα σύνορα του Αφγανιστάν με το Τατζικιστάν. Τραγωδία στο Αφγανιστάν: Σκοτώθηκε πολυμελής οικογένεια από έκρηξη βόμβας!

«Οι Ταλιμπάν έπληξαν το φυλάκιο των αφγανικών συνοριακών δυνάμεων, σκοτώνοντας τρεις συνοριακούς φρουρούς της αστυνομίας και τραυματίζοντας άλλους πέντε», δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης Σαϊφουντίν Μουστάκ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η ανταλλαγή πυρών άρχισε αργά το βράδυ του Σαββάτου και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα το πρωί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share