Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: "Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία και πτώση της θερμοκρασίας"! (video)

Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία;

18 Σεπτεμβρίου 2019 13:23
Σάκης Αρναούτογλου:

Καιρός σήμερα: Ραγδαία η επιδείνωση του καιρού τις επόμενες μέρες, όπως μας ενημέρωσε και ο Σάκης Αρναούτογλου!

Το σκηνικό του καιρού σήμερα και την Τετάρτη (19/9) θα είναι ιδανικό σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου. Οι άνεμοι έχουν εξασθενήσει με τη θερμοκρασία κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Από την Πέμπτη όμως έρχεται πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια, που μάλιστα θα συνδυαστεί με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

''Η τελευταία καλοκαιρινή μέρα σήμερα'' - Ο Τάσος Αρνιακός κάνει την αναλυτική πρόγνωση!

Ο Τάσος Αρνιακός παρουσιάζει τον καιρό στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο καλοκαιρινός θα είναι και σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, καθώς προβλέπεται να είναι αίθριος, με λίγες παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα για την εποχή, αλλά από αύριο αναμένεται απότομη πτώση της θερμοκρασίας. Τα Μερομήνια μίλησαν για το 2019-2020: Θα σαρώσει η κακοκαιρία φέτος τον χειμώνα!

Καιρός σήμερα: Μίνι καύσωνας - Πρώτη της θερμοκρασίας από αύριο!

Καιρός σήμερα: Καλοκαιρινός θα είναι και σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, καθώς προβλέπεται να είναι αίθριος, με λίγες παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα για την εποχή, αλλά από αύριο αναμένεται απότομη πτώση της θερμοκρασίας, αρχικά από τα βόρεια. Μέχρι το σαββατοκύριακο αναμένεται να πέσει σημαντικά η θερμοκρασία, ενώ αναμένονται και βροχές σε αρκετές περιοχές.

Οι σήμερα άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νοτίων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ. Το πρωί και αργά τη νύχτα, η ορατότητα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα βόρειοι έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια νωρίς το πρωί. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα βόρεια μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share