Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Aποκάλυψη Έλληνα ηθοποιού: «Το κτήνος της Λαμίας είναι ο πατέρας μου»! (photos-video)

Δείτε το πρόσωπό του! «Ο “κύριος” αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο και βρισιές»!

8 Σεπτεμβρίου 2019 11:23
Aποκάλυψη Έλληνα ηθοποιού: «Το κτήνος της Λαμίας είναι ο πατέρας μου»! (photos-video)

Την φρίκη των παιδικών του χρόνων, τα όργια στους στάβλους, το ξύλο, τις βρισιές και την ντροπή περιέγραψε σε συνέντευξή του ο νεαρός ηθοποιός γιος του «κτήνους της Λαμίας». Άγριος καβγάς ζευγαριού σε νοσοκομείο στη Λαμία: Της χτύπησε το κεφάλι στο πάτωμα!

Η τραγική ιστορία που στις αρχές του 2019 έφτασε στην Εισαγγελία και συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν επί χρόνια η πραγματικότητα που ζούσε ο ηθοποιός Άκης Δήμας, ο οποίος έφτασε – όπως εξομολογείται – να αλλάξει ακόμα και το όνομά του επίθετό του σε μια προσπάθεια να ξεχάσει (όσο αυτό μπορεί να είναι δυνατό) τα «μαύρα» παιδικά του χρόνια.

«Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές στη ζωή μου. Αν ήθελα να ζήσω έπρεπε να δουλεύω. Μέχρι τα δώδεκα η καθημερινότητά μου ήταν σχολείο – στάβλος – στάβλος – σχολείο και από ύστερα από τα δώδεκα και μετά, στη νύχτα. Αυτή μου έμαθε την ζωή. Της χρωστάω τα πάντα… Σε ένα σπίτι -τρώγλγη, σε κάποια συνοικία της Λαμίας ζούσαμε πέντε παιδία, με μια μάνα μειωμένης αντίληψης και ένα κτήνος. Για ποιες διακοπές με ρωτάς; Από τα πέντε μου, ο “κύριος” αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και την φράση “Ξύπνα γαϊδούρι, να έρθεις μαζί μου στα γουρούνια να με βοηθήσεις”. Εκεί όταν πάγωνα από το κρύο και δεν μπορούσα να δουλέψω άλλο με χτυπούσε με μπετόβεργες για να συνεχίσω – τα γουρούνια του τα πρόσεχε πολύ», αναφέρει ο νεαρός ηθοποιός στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Και προσθέτει: «Ο μόνο που του εναντιωνόταν, ο φύλακας άγγελός μου, ήταν ο παππούς μου. Τον χτυπούσε όμως κι εκείνων, και ύστερα φασαρίες, Αστυνομία, ντροπή, κενό και πάλι από την αρχή… έχεις δει – φαντάζομαι – σε ειδήσεις και σε ταινίες στυγνούς δολοφόνους ή “γονείς” που βασανίζουν τα παιδιά τους σε υπόγεια… Κάπως έτσι ήταν και αυτός, ίσως και χειρότερα».

Οι περιγραφές του νεαρού ηθοποιού συγκλονίζουν: «Δεν ξέρω αν υπάρχει παιδί που έχει δεχτεί που να έχει δεχτεί τόσο bullying και να έχει αντέξει. Στο Δημοτικό ήμουν βρώμικος, ατημέλητος, ντυμένος με κουρέλια. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν, ήμουν πάντα εκτός παιχνιδιού, ένα παιδάκι καθισμένο ολομόναχο στο τελευταίο θρανίο της τάξης (…) Πως το ξεπέρασα; Μάλλον με το κλάμα. »

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από μερικούς μήνες, όταν έγινε γνωστό ότι ο τα τρία αγόρια της οικογένειας κατηγόρησαν τον πατέρα τους ότι εξέδιδε την αδερφή τους από την ηλικία των 13 ετών σε γείτονες, για το ποσό των 10 και 20 ευρώ.

Μάλιστα, τον κατηγορούν ότι την εξέδιδε και σε υπάλληλο του στάβλου, δένοντάς την με αλυσίδα.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε αρνηθεί τα πάντα, μιλώντας για συκοφαντίες λόγω της κακής σχέσης που έχει με τα παιδιά του.

Θρίλερ με 39χρονο άνδρα στη Λαμία: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε τα ξημερώματα ένας 39χρονος άνδρας στη Λαμία. Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας: Νεκρός 52χρονος!

Η αστυνομία η οποία βρέθηκε στο σημείο απέκλεισε σε πρώτη φάση την εγκληματική ενέργεια αφού κατά τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο Λαμίας ωστόσο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή αιφνιδίως. Πέθανε ο Τάκης Φύτρος! (photo-video)

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ Λαμίας, ενώ θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη θυμάτων! Ένας νεκρός!

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στην Καλλιθέα Χαλκιδικής όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τα δύο άτομα, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας τα θύματα χτυπημένα στο οδόστρωμα. Ο άντρας είναι δυστυχώς νεκρός και η γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη! Silver Alert για τον Γάλλο που αγνοείται στη Χαλκιδική!

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Καλλιθέας – Κρυοπηγής λίγο πριν τις 20:30. Το τροχαίο ξυπνά μνήμες της τραγωδίας στο Αίγιο την προηγούμενη Κυριακή, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε γιαγιά με εγγονό και τους σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε το ανδρόγυνο και το εγκατέλειψε, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, που είχαν προλάβει να διασχίσουν τον δρόμο πριν τους χτυπήσει το διερχόμενο αμάξι.

Ο 57χρονος άνδρας από τη Μεγάλη Βρετανία έχασε τη ζωή του επί τόπου και η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share