Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άγριος καβγάς ζευγαριού σε νοσοκομείο στη Λαμία: Της χτύπησε το κεφάλι στο πάτωμα!

Χαμός!

7 Σεπτεμβρίου 2019 12:39
Άγριος καβγάς ζευγαριού σε νοσοκομείο στη Λαμία: Της χτύπησε το κεφάλι στο πάτωμα!

Ένας άγριος καβγάς, μεταξύ ζευγαριού, εκτυλίχθηκε μέσα στο νοσοκομείο Λαμίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παριστάμενων. Άγριος καβγάς σε λεωφορείο: Δύο γυναίκες επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη! (Video)

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το ίδιο ζευγάρι που είχε απασχολήσει πρόσφατα τις αρχές, όταν ο άνδρας χαράκωσε τη γυναίκα στο πρόσωπο, έπειτα από καβγά. Αυτή τη φορά, όλα έγιναν στο νοσοκομείο Λαμίας, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Το ζευγάρι ήταν σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας, όταν άρχισαν να ακούγονται οι φωνές τους. Ο καβγάς όμως γρήγορα πήρε άγριες διαστάσεις.

Η γυναίκα βγήκε από τον θάλαμο, αλλά ο άνδρας την κυνήγησε, την έριξε στο πάτωμα, την άρπαξε από τα μαλλιά και χτύπησε με μανία το κεφάλι της στο πάτωμα! Οι παριστάμενοι κατάφεραν να τον σταματήσουν και εκείνος το έβαλε στα πόδια, αλλά η αστυνομία τον συνέλαβε έξω από το νοσοκομείο Λαμίας. Στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφυγε.

Ο άγριος καβγάς δύο γυναικών, το τριών μηνών βρέφος και η τραγική κατάληξη!

Τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο γυναίκες στο πάρκινγκ καταστήματος στη Τζόρτζια των ΗΠΑ κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Έναν καβγά που είχε τραγική εξέλιξη, καθώς το τριών μηνώνβρέφος που κρατούσε η μία γυναίκα στα χέρια της έπεσε στο έδαφος την ώρα της έντασης και έχασε τη ζωή του.

Στο βίντεο διακρίνεται η 26χρονη Karen Lashun Harrison να τσακώνεται με την άλλη γυναίκα στο πάρκινγκ την ώρα που κρατά το μικρό αγόρι της στα χέρια της, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WALB-TV.

Η δεύτερη γυναίκα χτυπά με μία σακούλα στην 26χρονη και το μωρό πέφτει στο έδαφος. Καθώς ο καβγάς συνεχίζεται, πολίτες τρέχουν στο σημείο για να βοηθήσουν το αγοράκι.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, ανέφεραν οι Αρχές, σύμφωνα με τη NYPost.

Η Harrison είπε αργότερα στην αστυνομία ότι το παιδί τραυματίστηκε όταν έπεσε από τα χέρια ενός φιλικού προσώπου.

Στη γυναίκα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία, ενώ στη δεύτερη γυναίκα δεν έχουν ασκηθεί διώξεις, χωρίς πάντως να αποκλείεται κι άλλη σύλληψη. «Είναι πολύ θλιβερό δύο ενήλικες να τσακώνονται σε δημόσιο χώρο. Ειδικά την ώρα που κρατούν ένα παιδί τριών μηνών», δήλωσε ο αστυνομικός Williams στον σταθμό WTXL.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες...

Καβάλα: Toν σκότωσε πάνω σε καβγά για ασήμαντο χρηματικό ποσό!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Ελευθερών του δήμου Παγγαίου Καβάλας από τη δολοφονία ενός κατοίκου από έναν ηλικιωμένο κάτοικο του χωριού. Να σας θυμίσουμε όμως άλλη μια τραγωδία στην Κρήτη όπου ένας άντρας σκότωσε τον αδερφό πάνω σε καυγά!

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν σε σπίτι παρουσία και άλλων ατόμων για οικονομικούς, όπως λέγεται, λόγους και για την ακρίβεια για ένα ασήμαντο ποσό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share