Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τι θα κάνετε σήμερα 27/6 στην Αθήνα;

27 Ιουνίου 2011
Τι θα κάνετε σήμερα 27/6 στην Αθήνα;

CINEMA
TΕΚΜΗΡΙΟ ΕΝΟΧΗΣ

Όταν ο Kenny συλλαμβάνεται και καταδικάζεται για ένα φόνο που δεν έκανε ποτέ, η αδερφή του Betty Anne Waters, νοικοκυρά και μάνα δύο αγοριών, βάζει στόχο να τον αθωώσει. Δυστυχώς δεν κατορθώνει να του εξασφαλίσει την πρέπουσα νομική εκπροσώπηση και έτσι ο Kenny παραμένει φυλακισμένος. Πεπεισμένη για την αθωότητά του, η Βetty επιστρέφει στο λύκειο, έπειτα σπουδάζει σε κολέγιο και τελικά σε νομική σχολή, ενώ διατηρεί διάφορες δουλειές για να στηρίξει την οικογένεια και τις σπουδές της. Ύστερα από 18 χρόνια κατορθώνει ως δικηγόρος να αντιπροσωπεύσει τον αδερφό της στα δικαστήρια.
Για περισσότερες πληροφορίες, κριτική αλλά και πού θα δείτε την ταινία πατήστε εδώ!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΜΠΑΣΗΣ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

Τα τελευταία χρόνια αυτή η επιθυμία για τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Γιάννη Κότσιρα ήταν ορατή, έτσι οι δύο καλλιτέχνες δισκογραφικά τουλάχιστον συναντήθηκαν σε ένα ντουέτο που ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Με τον Δημήτρη Μπάση και οι δύο έχουν να θυμηθούν πολλές και εξαιρετικά επιτυχημένες στιγμές.
Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ

EVENT
SEPCIAL OLYMPICS

Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου του 2011 στην Αθήνα, 7.000 Αθλητές Special Olympics από 180 χώρες θα λάβουν μέρος σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα.
Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ

ΘΕΑΤΡΟ
ΑΜΛΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΧΕΙΛΑΚΗ

Τον ΑΜΛΕΤ του William Shakespeare , θα παρουσιάσει η 5η ΕΠΟΧΗ, το καλοκαίρι του 2011. Πρόκειται για το κορυφαίο έργο του Σαίξπηρ και ένα από σημαντικότερα θεατρικά κείμενα του παγκόσμιου δραματολογίου.
Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ

ΕΚΘΕΣΗ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ MACHU PICCHU

Με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την αποκάλυψη της αρχαίας πόλης των Ίνκας επισκεφτείτε μία έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στη φύση, τον πολιτισμό, την κοινωνία, το παρόν και το παρελθόν του Περού. 64 φωτογραφίες αλλά και χάρτες από το Αρχειοφυλάκιο Ιστορικών Συνόρων της χώρας μας ταξιδεύουν στην πλούσια ιστορία της!
Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share