Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για την Κέλλυ Κελεκίδου!

Θλίψη!

23 Αυγούστου 2019 08:48
Δύσκολες ώρες για την Κέλλυ Κελεκίδου!

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Κέλλυ Κελεκίδου καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και συχνά μοιραζόταν στιγμές τους στα social media. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτηση της. Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της τραγουδίστριας! - «Κουβαλούσα πολύ πόνο... »!

«Σήμερα ξημέρωσε μία από τις πιο δύσκολες μέρες τις ζωής μου. Καλό παράδεισο να έχεις και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Σ αγαπώ! Ησουν είσαι και θα είσαι ο ήρωας μου», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η Κέλλυ Κελεκίδου.

Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον πεθερό και ο Νίκος Κουρκούλης που από ότι φαίνεται τον αγαπούσε πολύ: «Αγαπημένε μου πεθερούλη ήσουν ένας Άγγελος βιάστηκες να φύγεις να πας ψηλά να πετάς και να μας προστατεύεις …σ αγάπησα και σ αγαπώ …ο παράδεισος σε περιμένει».

Νίκος Κουρκούλης: Η δήλωση φωτιά του τραγουδιστή για την Κέλλυ Κελεκίδου! - «Περάσαμε κρίση... » (vIdeo)

Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου μας απασχόλησαν πολύ τον τελευταίο καιρό.

Οι φήμες ότι έχουν χωρίσει οργίαζαν, και μάλιστα ότι δεν έκαναν καμία δημόσια εμφάνιση μαζί, πυροδότησε νέα σενάρια.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου και την Ελένη Βουλγαράκη όπου παραδέχτηκε ότι πέρασαν μια κρίση, ωστόσο τόνισε ότι πλέον είναι καλά!

«Ναι, τα περνάνε τα ζευγάρια αυτά τα πράγματα όταν είναι μαζί χρόνια. Εμείς με την Κέλλυ γνωριζόμαστε από το 2004.

Επομένως, είναι ευνόητο να υπάρχουν κάποιες τριβές και προστριβές» δήλωσε ο Νίκος Κουρκούλης, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι το μυστικό για να ξεπεραστεί η κρίση είναι η αγάπη.

«Από την αγάπη ξεκινάει τα πάντα, υπάρχουν τα δυο παιδιά μας και είμαστε από λαϊκές βάσεις, λαϊκές οικογένειες, οπότε προσπαθούμε παρά τα προβλήματα» πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share