Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της τραγουδίστριας! - «Κουβαλούσα πολύ πόνο... »!

Η εξομολόγηση για τις δύσκολες ώρες!

17 Ιανουαρίου 2019 14:50
Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της τραγουδίστριας! - «Κουβαλούσα πολύ πόνο... »!

Η εξομολόγηση για τις δύσκολες ώρες!

Έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας από την Ελλάδα, ζώντας στην Αυστραλία, χωρίς να την νοιάζει η καριέρα της, μιας και έβαλε την οικογένεια της σε προτεραιότητα, η Κέλλυ Κελεκίδου κάνει ένα δυναμικό comeback.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Youweekly.gr και μεταξύ άλλων μίλησε για την ψυχοθεραπεία και τις κρίσεις πανικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το τηλέφωνο της Τατιάνας Στεφανίδου!

Οι στενοχώριες σε παίρνουν από κάτω, τον εαυτό σου τον αφήνει να πέσει στα πατώματα;

Ούτε καν, προσέχω τον εαυτό μου και θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου για να μην παθαίνω ψυχοσωματικά, όπως βλέπω πολύ συχνά να συμβαίνει γύρω μας. Εγώ έχασα τη μητέρα μου σε πολύ τρυφερή ηλικία έπρεπε να φροντίσω την αδερφή μου που ήταν 13 χρονών και κουβαλούσα πολύ πόνο.

Όταν πέρασε ο πόνος και τα «γιατί» έγινα πολύ πιο δυνατή, μου φάνηκαν τόσο λίγα και μικρά λοιπόν όλα τα υπόλοιπα. Όταν είχα περάσει 7 χρόνια από την ζωή μου σε νοσοκομεία, γιατί να καθίσω να ασχοληθώ με πράγματα που μου τρώνε το σαράκι; Εγώ ζω την κάθε μου μέρα σαν να είναι η τελευταία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη ευτυχία μεγαλώνει: Πιο ερωτευμένοι και ενωμένοι από ποτέ Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης!

Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία;

Βέβαια, πολλές φορές με βοήθησε σε σημεία που είχαν να κάνουν με το πως να διαχειριστώ το «μέσα» μου. Όταν ήμουν πρέσβειρα του W.I.N Hellas, τον Οργανισμό για κακοποιημένες γυναίκες, ήθελα να δίνω λύσεις σε όλες τις γυναίκες που είχαν πρόβλημα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share