Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιάτο - Έθαψε την μητέρα του για να παίρνει την σύνταξη!(video)

Σοκ!

20 Ιουλίου 2019 15:01
Οικογενειακή τραγωδία στο Κιάτο - Έθαψε την μητέρα του για να παίρνει την σύνταξη!(video)

Tραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο. Η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από τον Νοέμβριο, ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τους οικείους της μόλις πριν από τρεις ημέρες, στις 17 Ιουλίου.


Οι Αρχές, εξετάζοντας ενδελεχώς την υπόθεση εξαφάνισης της, κατόρθωσαν να φτάσουν στην άκρη του νήματος της υπόθεσης την Παρασκευή, 19/7. Αργά το απόγευμα της ημέρας, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να κάνουν έρευνα στο χώρο. Στο πίσω μέρος της αυλής και μέσα στην αποθήκη εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη του γιου της, ο οποίος και ομολόγησε ότι εκείνος την έθαψε εκεί προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της καθώς, όπως είπε, δεν είχε χρήματα.


Στο σημείο βρεθήκαν από την πρώτη στιγμή η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος Σπυρίδων Σκλάβος.

Δολοφονία Βιολόγου: Aνατριχιαστικές οι περιγραφές του 27χρονου!

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων, ο 27χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές για την υπόθεση δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.


Η διαδικασία της απολογίας διήρκησε σχεδόν 4 ώρες. Ο 27χρονος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, προφυλακιστέος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, βιασμού και οπλοκατοχής.

Ο 27χρονος, εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Χανίων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, ενώ απολογούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, δικηγόρο Χανίων Παντελή Ζέλλιο, ομολόγησε τις πράξεις του.

Ανατριχιαστικές οι περιγραφές του
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η απολογία και η νέα παραδοχή του 27χρονου καθ’ ομολογία δράστη της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretalive.gr, ο 27χρονος περιέγραψε αναλυτικά στον ανακριτή, όσα είχε πει και προανακριτικά, ενώ παραδέχτηκε ότι βίασε την 60χρονη τρεις φορές και μάλιστα ακόμη κι αφότου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και το άψυχο σώμα της ήταν παγωμένο.

Ο κατηγορούμενος είπε, ότι βγήκε με το αυτοκίνητο για να βρει μία γυναίκα να συνερευθούν ερωτικά και όταν είδε την Σούζαν Ίτον στο δρόμο, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε στα γόνατα και βογκούσε από τους πόνους και τότε την ξαναχτύπησε, σπάζοντάς της τη γνάθο και προκαλώντας της αιμορραγία. Ο 27χρονος εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Χανίων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, ενώ απολογούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, δικηγόρο Χανίων Παντελή Ζέλλιο, ομολόγησε τις πράξεις του.

«Ο εντολέας μου, όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχθηκε όλες τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα -και για αυτόν τον λόγο η ανάκριση θα συνεχιστεί- είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα τόσο της ιατροδικαστικής έκθεσης, όσο και των εργαστηριακών εξετάσεων του γενετικού του υλικού. Ζητήσαμε και νομίζω ότι είναι απολύτως λογικό, να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», δήλωσε ο κ. Ζέλλιος.

Υπενθυμίζεται, ότι σε βάρος του 27χρονου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής.

Δολοφονία Suzanne Eaton: Οι Αρχές εξετάζουν ακόμη 10 επιθέσεις του 27χρονου!

Οι αναφορές του βιαστή-δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον σχετικά με τον τρόπο που έδρασε αλλά και ασέλγησε πάνω της προκάλεσαν ανατριχίλα ακόμα και στους έμπειρους αστυνομικούς!

Ο 27χρονος δράστης, στην προφορική του κατάθεση στους αστυνομικούς είπε, μεταξύ άλλων, ότι ερεθιζόταν με τις γυναίκες και όταν η ορμή γινόταν έντονη, δεν μπορούσε να την κρατήσει και πως ήταν σαν να έμπαινε ο «διάβολος» μέσα του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 27χρονος πατέρας δύο ανηλικών παιδιών, βιάσε το θύμα του μια φορά όσο αυτό ήταν εν ζωή και άλλες δύο όταν είχε πεθάνει, ένα στοιχείο που προκάλεσε σοκ.

Στην δημοσιότητα έρχονται καταγγελίες και από άλλες γυναικες, κυρίως αλλοδαπές, μέσω δημοσιευμάτων σε τοπικές ιστοσελίδες, οι οποίες δήλωσαν πως είχαν δεχθεί επίθεση από άγνωστο δράστη στην ίδια περιοχή ενώ μια γυναίκα σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ισχυρίστηκε πως αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου Χανιώτη.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα Πολωνικής καταγωγής μετέβη στην Αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάνόμως δεν μπόρεσε, μέσα στην ταραχή της να αναγνωρίσει το αυτοκίνητο, κάτι που έκανε αργότερα όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του οχήματος του 27χρονου. Τότε, μάλιστα, η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε προσαγωγές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και εκείνη του 27χρονου, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει κάποια σύλληψη.

Άλλη μια καταγγελία προέρχται από μια γυναίκα από τη Λιθουανία, η οποία είδε να βγαίνει κάποιος από αυτοκίνητο και να την πλησιάζει, σύμφωνα όμως με την ίδια κατάφερε να γλιτώσει, επειδή άρχισε να τρέχει σε πολυσύχναστο μέρος.

Η τρίτη καταγγελία ήρθε από Ελληνίδα, η οποία αποκάλυψε ότι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σώθηκε όμως αφού φώναξε και έτρεξε, ενώ γύρω της υπήρχε κόσμος.

Ο 27χρονος δολοφόνος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή μετά τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που του έχουν απαγγελθεί. Ο δικηγόρος του, όμως, αναμένεται να οριστεί από το Κράτος καθώς κανείς από τους Κρητικούς δικηγόρους δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση του.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share