Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Κιάτο: Σκότωσε τη μητέρα του και μετά την έθαψε στην αυλή!

Μια οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει...

19 Ιουλίου 2019 22:30
Έγκλημα στο Κιάτο: Σκότωσε τη μητέρα του και μετά την έθαψε στην αυλή!

Μια οικογενειακή τραγωδία σημείωθηκε σήμερα στο Κιάτο και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία! Γιος σκότωσε τη μάνα του και την έθαψε στην αυλή του σπιτιού της!

Συγκλονίζει την ευρύτερη περιοχή του Κιάτου το στυγερό έγκλημα ενός μητροκτόνου… Η μητέρα του φερόταν τα τελευταία 24ωρα αγνοούμενη και είχε δηλωθεί στις Αρχές η εξαφάνισή της. Να σας θυμίσουμε άλλη μια τραγωδία: Σκότωσε τον αδερφό πάνω σε καυγά!

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να κάνουν έρευνα στο χώρο. Στο πίσω μέρος της αυλής εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Οι Αρχές εξετάζοντας ενδελεχώς την υπόθεση εξαφάνισης της κατόρθωσαν να βρουν τι κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της.

Ομολόγησε ο γιος της ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι ο ίδιος ο γιος της ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως την έθαψε γιατί δεν είχε χρήματα και ήθελε τη σύνταξη!

Δολοφονία βιολόγου: Ο 27χρονος προφυλακίστηκε μετα την μαραθώνια απολογία του!

Ο 27χρονος δολοφοόνος της Αμερικανίδας βολόγου προφυλακίστηκε μετα την μαραθώνια απολογία του! Η δολοφονία της συγκλόνισε το Πανελλήνιο και τα διεθνή μέσα..

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Χανίων με σκυμμένο κεφάλι και αμίλητος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περιέγραψε στον ανακριτή τον τρόπο με τον οποίο ακινητοποίησε την άτυχη 60χρονη χτυπώντας την με το αυτοκίνητό του δύο φορές.

Εξερχόμενος από το δικαστική μέγαρο, φέρεται να ψιθύρισε περνώντας μπροστά από τους δημοσιογράφους «συγγνώμη».

Στη συνέχεια, ο συνήγορός του Παντελής Ζέλιος επισήμανε ότι ο Γιάννης Παρασκάκης έχει ομολογήσει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ενώ από την πλευρά της υπεράσπισης διατυπώθηκε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share