Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Νέο σοκ στην Κρήτη: Είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα ο δολοφόνος της βιολόγου!

Ποια είναι τα νέα στοιχεία της υπόθεσης;

17 Ιουλίου 2019 19:55
Νέο σοκ στην Κρήτη: Είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα ο δολοφόνος της βιολόγου!

Νέο σοκ στην Κρήτη! Είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου! Πολωνή αναγνώρισε το αυτοκίνητο με το οποίο της επιτέθηκε πριν από δύο μήνες ο 27χρονος!

Καταιγιστικές είναι τα τελευταία 24ωρα οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου. Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑ.ΑΣ. βρίσκονται άλλα τρία περιστατικά που σχετίζονται με το θρίλερ της Σούζαν Ίτον. Ο 27χρονος που δολοφόνησε τη βιολόγο επιτέθηκε, πριν από δύο μήνες, όπως αποκαλύπτεται από το ρεπορτάζ, σε Πολωνή η οποία και αναγνώρισε το άσπρο αυτοκίνητο του δράστη.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της γυναίκας, ο 27χρονος τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Λίγο αργότερα εκείνη ανέκτησε τις δυνάμεις της και άρχισε να τρέχει στο χωράφι.

Κρήτη δολοφόνος επίθεση

Η Πολωνή μετέβη στην Αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν όμως δεν μπορούσε να αναγνωρίσει, μέσα στην ταραχή της, το αυτοκίνητο το οποίο αναγνώρισε τώρα.

Η Αστυνομία είχε προχωρήσει, μετά την καταγγελία της Πολωνής, σε προσαγωγές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και εκείνη του 27χρονου.

Δύο ακόμη καταγγελίες από γυναίκες θυμίζουν τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της 60χρονης.

Εκείνη της Λιθουανής που είδε να βγαίνει κάποιος από αυτοκίνητο και να την πλησιάζει. Κατάφερε όμως να γλιτώσει επειδή άρχισε να τρέχει σε ένα μέρος με κόσμο.

Η τρίτη καταγγελία ανήκει σε Ελληνίδα, η οποία αποκάλυψε ότι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Σώθηκε όμως αφού φώναξε και έτρεξε, ενώ γύρω της υπήρχε κόσμος.

Καταγγελίες από δύο γυναίκες είδαν το φως της δημοσιότητας είδαν για επιθέσεις με άσπρο αυτοκίνητο στα Χανιά. Συγκεκριμένα, συγκλονίζει η αποκάλυψη Πολωνής η οποία αναγνώρισε το αυτοκίνητο.

Οι δικηγόροι δεν αναλαμβάνουν τον δολοφόνο της Αμερικανίδας Βιολόγου!

Δικηγόρος Κρήτη

Την Παρασκευή οδηγείται στον ανακριτή ώστε να απολογηθεί ο 27χρονος που φέρεται να βίασε και δολοφόνησε την 60χρονη Αμερικανίδα Βιολόγο, Σούζαν Ίτον.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δυσκολεύεται στο κομμάτι της νομικής του εκπροσώπησης, αφού κανείς από τους δικηγόρους της Κρήτης δεν θέλει να αναλάβει την υπεράσπιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος όταν έβλεπε τα δελτία ειδήσεων για την εξαφάνιση της επιστήμονα εκνευριζόταν με τη στάση του να προκαλεί υποψίες στη σύζυγό του και τον αγρότη να της αποκαλύπτει την αλήθεια όταν άρχισε να νοιώθει ότι ο κλοιός στενεύει για τον ίδιο.

Δικηγόρος Κρήτη

Τώρα, ο ίδιος είναι ολομόναχος απέναντι στις τυψεις του και περιμένει να απολογηθεί για τις πράξεις του και τον ανυπολόγιστο πόνο που προκάλεσε στους συγγενείς της Σούζαν Ίτον αλλά και στην οικογένειά του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share