Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σεισμός στην Αττική: Κατέρρευσε κτήριο στην Ερμού!

Συναγερμός στην Αθήνα!

19 Ιουλίου 2019 15:55
Σεισμός στην Αττική: Κατέρρευσε κτήριο στην Ερμού!

Στους δρόμους και τις πλατείες βρίσκονται οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,1 ρίχτερ.

Ενα ακατοικητο κτίριο κατέρρευσε στην οδό Ερμού 90, ενώ πλάκα οικοδομής κατέρρευσε στο Περιστέρι. Αναφορές για ζημιές υπάρχουν και σε κτίρια στην Πατησίων -όπου από σοβάδες έχει τραυματισθεί μια τουρίστρια- αλλά και στα δικαστήρια του Πειραιά.

Σεισμός στην Αττική: Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αθήνας!

Διακοπές ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας, σε περιοχές του Πειραιά και στο Αιγάλεω προκάλεσε ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 14:13 το μεσημέρι της Παρασκυεής.

Ειδικά για το κέντρο της Αθήνας τα προβλήματα κατά πληροφορίες επικεντρώνονται σε Ψυρρή, Μεταξουργείο, Γκάζι που σταδιακά αντιμετωπίζονται.

Οι βλάβες, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές, εντοπίζονται στα δίκτυα μέσης και χαμηλής τάσης, ενώ στην υψηλή τάση (που θα επηρέαζε περισσότερες περιοχές) κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν εντοπίστηκαν προβλήματα.

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κύπρο και Καστελόριζο!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 4:34 τα ξημερώματα, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κύπρο και το Καστελόριζο.

Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 245 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ρόδου, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 10 χιλιόμετρα. Να σας θυμίσουμε άλλον ένα σεισμό που σημειώθηκε εχθλες στην Αμαλιάδα!

Ο σεισμός έγινε αισθητός κυρίως στα τουρκικά παράλια, ενώ δεν προκάλεσε προβλήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share