Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Οδυσσέας Λάμπρου: Βουτά στον βυθό της θάλασσας για σκουπίδια από τα 14 του!

Αξιοθαύμαστος!

19 Ιουνίου 2019 14:14
Οδυσσέας Λάμπρου: Βουτά στον βυθό της θάλασσας για σκουπίδια από τα 14 του!

Σε ηλικία 14 ετών συναντήθηκε με δύτες που μάζευαν σκουπίδια από τον βυθό της θάλασσας και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που απέκτησε δίπλωμα δύτη και ξεκίνησε να κάνει κι αυτός το ίδιο!

Ο λόγος για τον 17χρονο σήμερα Οδυσσέα Λάμπρου, ο οποίος μάλιστα έφτιαξε και τη δική του ομάδα, την «Beach cleaning», τα μέλη της οποίας βουτούν σχεδόν κάθε μήνα στη θάλασσα για να μαζέψουν ό,τι έχουν πετάξει όλοι οι υπόλοιποι.

Ο Οδυσσέας μίλησε στην Αμαλία Κάτζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή για το πώς πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, για τα αντικείμενα που βρίσκει στο βυθό, αλλά και για το πώς καλύπτει τα έξοδα για αυτή την πρωτοβουλία.

Αυτή είναι η “επικίνδυνη” παραλία της Ελλάδας! Αν βρεθείς ποτέ εκεί μεγάλη προσοχή

Σε ένα νησί-διαμάντι των Κυκλάδων, τη Μήλο, θα βρείτε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού αλλά και της Ελλάδος, όπου θα την λατρέψετε, αρκεί να φτάσετε μέχρι εκεί… διότι θεωρείται επικίνδυνη!

Η παραλία ... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Αυτή είναι η παραλία της Αττικής που θερίζουν οι κλοπές στους λουόμενους!

Ακόμα δεν ξεκίνησαν τα μπάνια και έχουμε ήδη τα πρώτα κρούσματα κλοπών σε λουόμενους.

Ο δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Γιάννης Σωτηρόπουλος πήγε σε παραλίαστο Πόρτο Ράφτη, όπου την Κυριακή των εκλογών τους ρήμαξαν στις κλοπές.

Οι λουόμενοι στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη μπορεί να απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως την ίδια στιγμή και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί οι…κακοποιοί αλώνιζαν και ρήμαζαν τα αυτοκίνητα τους στο υπαίθριο πάρκινγκ.

Σύμφωνα με καταγγελίες την Κυριακή των εκλογών που γέμισε η συγκεκριμένη παραλία οι κακοποιοί έκαναν επιδρομή και «χτύπησαν» πολλά αυτοκίνητα λουομένων.

«Φτερά» έκαναν οι τσάντες και τα πορτοφόλια ακόμα στην παραλία, εκεί που απλώνει κάποιος την πετσέτα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καισαριανή: Κινηματογραφική ληστεία σε χρηματαποστολή!

Θεσσαλονίκη: Ληστεία αξίας 100.000 ευρώ σε κοσμηματοπωλείο!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε στο AthensMagazine.gr
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share