Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Ληστεία αξίας 100.000 ευρώ σε κοσμηματοπωλείο!

Υπό την κατοχή όπλων!

24 Μαΐου 2019 09:41
Θεσσαλονίκη: Ληστεία αξίας 100.000 ευρώ σε κοσμηματοπωλείο!

Ληστεία σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στη δυτική Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι, υπό την απειλή όπλων, άρπαξαν χρυσαφικά, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι προσεγγίζει τις 100.000 ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στο Καλοχώρι, και με απειλές άρπαξαν ό,τι κοσμήματα βρήκαν διαθέσιμα, διαφεύγοντας στη συνέχεια με αυτοκίνητο.

Κύπρος: Απαγωγή γυναίκας και ληστεία!

Κύπρος: Απαγωγή γυναίκας και ληστεία!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η κυπριακή αστυνομία για να εντοπίσει 19χρονη η οποία απήχθηενώ περπατούσε στις 3:00 το απόγευμα στη Λεωφόρο Αμαθούντας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, απήχθη από δύο άντρες οι οποίοι κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος.

Κύπρος: Απαγωγή γυναίκας και ληστεία!

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έπιασαν τη γυναίκα από τα χέρια και από τα πόδια και την έβαλαν στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε τρίτο άτομο.

Ζευγάρι Ρώσων που διαμένει σε έπαυλη στη Λεμεσό δέχθηκε επίθεση από άγνωστους μέσα στο σπίτι του.

Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι και στη συνέχεια έκλεψαν αντικείμενα αξίας και χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι.

Έγκλημα στην Κύπρο: Συνέχεια ερευνών σε Κόκκινη Λίμνη - Αναμένουν απάντηση από Ισραήλ!

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στην Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο συνεχίζονται και σήμερα για εντοπισμό δύο θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, σε αναμονή και της απάντησης από το Ισραήλ, για τον τρόπο με τον οποίο θα συνδράμει στις έρευνες.

Οι δύο Ισραηλινοί επικεφαλής ομάδας, η οποία αναμένεται να συνδράμει στις έρευνες, ενημερώθηκαν χθες από το συντονιστή των ερευνών, Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα, καθώς και από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, για τις μέχρι στιγμής ενέργειες και σχεδιασμούς τόσο στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό όσο και στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο.

undefined

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Ισραηλινοί μετά την ενημέρωση της οποίας έτυχαν και την επίσκεψή τους στις δύο λίμνες, θα προχωρήσουν σε εκτίμηση κινδύνου, προτού απαντήσουν με ποιον τρόπο θα εμπλακούν στις έρευνες.
Χθες συνεχίστηκαν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, με δύο καταδύσεις σε συγκεκριμένο σημείο με τη συμβολή δύτη με σκάφανδρο. Κατά την πρώτη κατάδυση ανασύρθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία, ωστόσο, δεν είχαν σχέση με την υπόθεση.

Στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, έγινε έλεγχος διαφόρων στόχων, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μεταμόρφωση: Κινηματογραφική ληστεία σε τράπεζα!

Κρήτη: Έκανε ληστεία σε βενζινάδικο με... ψεύτικο όπλο!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε στο AthensMagazine.gr
 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share