Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Επεισόδια αντιεξουσιαστών στην Χαριλάου Τρικούπη! - Βροχή από μολότοφ στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Μετά την πορεία για τον Κουφοντίνα!

14 Μαΐου 2019 22:18
Επεισόδια αντιεξουσιαστών στην Χαριλάου Τρικούπη! - Βροχή από μολότοφ στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Επεισόδια αντιεξουσιαστών στην Χαριλάου Τρικούπη μετά την πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα!

Νωρίτερα, με σύνθημα «νίκη στον απεργό πείνας , από 2/5, Δημήτρη Κουφοντίνα αντιεξουσιαστές έκαναν πορεία αλληλεγγύης στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας να δοθεί άδεια στον πολυισοβίτη «Λουκά» της 17 Νοέμβρη, άδεια.

Επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και δυνάμεις των ΜΑΤ έγιναν στη Χαριλάου Τρικούπη κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, μετά την πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι αντιεξουσιαστές έριξαν μολότοφ προς τα ΜΑΤ που απάντησαν με χημικά.

Σε ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης-πορείας για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «Και επειδή τίποτε και ποτέ δεν μας χαρίστηκε και αυτά που αποκαλούνται δικαιώματα δεν είναι παρά οι κατακτήσεις μακρών και πολύχρονων αγώνων, η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι να ξαναπιάσουμε, μέσα και έξω από τη φυλακή, το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων».

Θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου γνωστού ηθοποιού! Δυστυχώς πέθανε μέσα στο σπίτι του.. Τι ανακοίνωσε ο ατζέντης του;

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ηθοποιού, αφού πέθανε μέσα στο σπίτι του.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ατζέντης του.

Ο ηθοποιόςTim Conway άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί σε ηλικία 85 ετών στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1963 με την τηλεοπτική σειρά “Channing", ενώ έπαιξε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έκανε και πολλά δικά του show.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share