Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστές αποκαλύψεις για την δολοφονία του Έλληνα στην Ίμβρο!

Πραγματικά προκαλούν σοκ!

14 Μαΐου 2019 20:10
Σοκαριστές αποκαλύψεις για την δολοφονία του Έλληνα στην Ίμβρο!

Σοκαριστές αποκαλύψεις για την δολοφονία του του Έλληνα στην Ίμβρο! Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα μέσα στο σπίτι του από τον άνθρωπο που του πήγαινε φαγητό καθώς ο ίδιος ζούσε μόνος του και απομονωμένος.

Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στην Προύσα όπου θα διενεργηθεί νεκροψία, τα αποτελέσματα της οποίας θα «βγουν» προς το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος βρέθηκε με δεμένα χέρια και πόδια πάνω στο κρεβάτι του, ναι μεν χτυπημένος, όχι ωστόσο κακοποιημένος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τοίχοι εξωτερικά του σπιτιού που καθώς και το χωράφι που το περιβάλλει βρέθηκαν καμένα.

Η κινητοποίηση της τουρκικής αστυνομίας ήταν άμεση και αποτελεσματική καθώς έχει ήδη συλληφθεί ένα άτομο, ενώ αναζητούνται τρία ακόμα. Από τον τρόπο που διαπράχθηκε το έγκλημα, φαίνεται πως το κίνητρο ήταν η ληστεία. Μάλιστα, οι πρώτες υποψίες στρέφονται σε Ρομά, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος που να ήθελε να τον ληστέψει.

Ο 89χρονος Ίμβριος, ζούσε μοναχικά και απομονωμένος εκτός του χωριού και χωρίς ρεύμα παρόλο που είχε μεγάλη περιουσία. Ο ηλικιωμένος δεν είχε πολλούς συγγενείς παρα μόνο μία ανιψιά που μένει στην Αθήνα.

Η μόνη του επαφή με τον έξω κόσμο ήταν με το μανάβη, που του πήγαινε κάθε μεσημέρι φαγητό. Χθες (13/5) ωστόσο ο μανάβης δεν κατάφερε λόγω δουλειάς να πάει και έστειλε κάποιον άλλον, ο οποίος και βρήκε νεκρό τον άτυχο ηλικιωμένο…

Θρίλερ: Πιλότος συνελήφθη για φόνο 3 ατόμων!

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση με έναν πιλότο στις ΗΠΑ όταν ξαφνικά ισχυρή αστυνομική δύναμη εισέβαλε εντός των εγκαταστάσεων προκειμένου να συλλάβει έναν πιλότο.
Πρόκειται για τον 51χρονο πιλότο, Christian Richard Martin, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο τριών ανθρώπων, το 2015.
Ο πιλότος ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, όταν συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ το κατηγορητήριο για τον Αμερικανό πιλότο περιλαμβάνει τρεις φόνους, εμπρησμούς και προσπάθειες παραποίησης στοιχείων.

Όπως ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας, ο πιλότος βαρύνεται με τον φόνο των Calvin και Pamela Phillips, καθώς και του γείτονά τους Edward Dansereau.
Ο Calvin Philips βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι του στο Pembroke, στο Κεντάκι, ενώ τα άλλα δύο πτώματα βρέθηκαν καμμένα μέσα στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share