Εξάρχεια: Πεδίο μάχης τα ξημερώματα με τραυματισμένο αστυνομικό!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τα Εξάρχεια λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής!
Για περίπου 45 λεπτά μια ομάδα κουκουλοφόρων πετούσε μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.
Τα ΜΑΤ απάντησαν στις επιθέσεις με χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης ενώ για προληπτικούς λόγους διεκόπη για περίπου μια ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Πατησίων.
Να σας θυμίσουμε οτι και εχθές στα εξάρχεια υπήρξε Τραυματίας αστυνομικός απο τα επεισόδια!
Στις 00:25 μια ομάδα ατόμων με ρόπαλα και πέτρες επιτέθηκε στο κτήριο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας προκαλώντας υλικές ζημιές.
Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, τέλος, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από επίθεση 22χρονου στην οδό Τσαμαδού, με τον 22χρονο να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα.
Εξάρχεια: Επίθεσεις με μολότοφ σε άνδρες των ΜΑΤ!
Για μία ακόμη φορά η περιοχή των Εξαρχείων μετατράπηκε σε πεδίο μάχης το βράδυ της Παρασκευής, λόγω των νέων επεισοδίων που ξέσπασαν νωρίς το βράδυ και κράτησαν αρκετές ώρες.
Ομάδα κουκουλοφόρων πραγματοποίησε επιθέσεις με βόμβες μολότοφ από τις 22:30 έως και την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα εναντίον των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα και επί της Χαριλάου Τρικούπη.
Να σας θυμήσουμε άλλη μια επίθεση Εξάρχεια! – Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ!
Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Κατά την διάρκεια των επεισοδίων άγνωστοι πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο στην οδό Μπουμπουλίνας.
Έγιναν δύο προσαγωγές που αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 24 ετών αντίστοιχα.
0 ΣΧΟΛΙΑ