Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ένταση στα Εξάρχεια! - Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ!

Πριν από λίγο!

25 Μαρτίου 2019 16:30
Ένταση στα Εξάρχεια! - Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ!

Πριν από λίγο έσκασε η είδηση για τα επεισόδια στα Εξάρχεια και τους κουκουλοφόρους που πέταξαν μολότοφ μετά την παρέλαση!

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στα Εξάρχεια, όπου μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Λίγο μετά το τέλος της παρέλασης, μια ομάδα κουκουλοφόρων που βρίσκονται μέσα στο Πολυτεχνείο, πέταξαν μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ.

Περισσότερα σε λίγο!

Τι έγινε με τον Προκόπη Παυλόπουλο και την επίθεση που δέχτηκε;

«Αστακός» το κέντρο της Αθήνας για την στρατιωτική παρέλαση! - Τουλάχιστον 1.600 αστυνομικοί στο πόδι!

Παρέλαση... 1.600 αστυνομικών στην Αθήνα αποφάσισε η κυβέρνηση προκειμένου να αποφύγει αποδοκιμασίες και διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Ενστολη και μη άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. από τις Δυνάμεις Τάξης, την Ασφάλεια, την Τροχαία και τα ΜΑΤ έχουν τοποθετηθεί σε χωρισμένους τομείς στο κέντρο της Αθήνας και αποστολή τους είναι να μην επιτρέψουν σε πολίτες να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση που θα βρίσκονται οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και οι πολιτικοί.

Παράλληλα η επιτήρηση των πολιτών αναμένεται να είναι αυστηρότατη. Ενδεικτικό ήταν εξάλλου πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές πολιτών, γιατί οι τελευταίοι επιχείρησαν να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα οι αντιδράσεις του κόσμου κατά της κυβέρνησης έφτασαν έως και την Αυστραλία, με τους ομογενείς στην Μελβούρνη να αποδοκιμάζουν τον βουλευτή της κυβέρνησης και αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Βαρεμένο και να τον υποχρεώνουν να φύγει από εκδήλωση για την 25η Μαρτίου.

Ετσι λοιπόν σήμερα η Αθήνα για την στρατιωτική παρέλαση θα μετατραπεί σε φρούριο, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να επαναφέρει μέτρα ασφαλείας όπως την εποχή που ήταν αντιπολίτευση, αφού φοβούνται πως, όπως τότε έτσι και φέτος η παρέλαση θα μετατραπεί σε χώρο διαμαρτυρίας.

Μάλιστα το κλίμα πυροδοτήθηκε ακόμα περισσότερο με τις απαγορεύσεις εμβατηρίων όπως το «Μακεδονία Ξακουστή», τα οποία χαρακτηρίζονται μη πολιτικά ορθά.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share