Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επεισόδιο με τον Προκόπη Παυλόπουλο και άντρα που προσπάθησε να του επιτεθεί έξω από την Μητρόπολη!

Τι συνέβη;

25 Μαρτίου 2019 12:01
Επεισόδιο με τον Προκόπη Παυλόπουλο και άντρα που προσπάθησε να του επιτεθεί έξω από την Μητρόπολη!

Τον Εθνικό Ύμνο έψαλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, λίγο πριν παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, στη Μητρόπολη Αθηνών. Άνδρας όμως προσπάθησε να να επιτεθεί στον Προκόπη Παυλόπουλο!

Αφού εψάλη ο Εθνικός Ύμνος ο Προκόπης Παυλόπουλος επιθεωρούσε τα αγήματα έξω από την Μητρόπολη για την 25η Μαρτίου όταν ξαφνικά ένας άγνωστος επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η αντίδραση της ασφάλειας ήταν άμεση και αισίως πρόλαβαν και απομάκρυναν τον άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει επεισόδιο στην Μητρόπολη.

Δείτε τα μέτρα που έχουν πάρει στο κέντρο της Αθήνας για την στρατιωτική παρέλαση!

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού παίζει το «Μακεδονία ξακουστή»! (Video)

Παιανίζοντας το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» έφτασε στον χώρο του Συντάγματος η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού που σήμερα θα δίνει τον ρυθμό στα παρελαύνοντα αγήματα, στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Η μπάντα του ΠΝ πήρε θέση πίσω από την εξέδρα των επισήμων, στον χώρο μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου σε λίγα λεπτά θα κατατεθεί στεφάνι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκοπή Παυλόπουλο, πριν την έναρξη της παρέλασης.

Το παιάνισμα του εμβατηρίου έβαλε τέλος στις φήμες περί απαγόρευσης της ανάκρουσης του, ενώ η μπάντα καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες που ήδη έχουν πάρει θέσεις κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης.

Δείτε το σχετικό βίντεο του iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share