Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρόμος για 4μελη οικογένεια στη Νέα Μάκρη: Τους έδεσαν μέσα στο σπίτι τους και τους...

Ώρες αγωνίας!

3 Απριλίου 2019 12:43
Τρόμος για 4μελη οικογένεια στη Νέα Μάκρη: Τους έδεσαν μέσα στο σπίτι τους και τους...

Απίστευτη ληστεία τρόμου στη Νέα Μάκρη με θύματα μια τετραμελή οικογένεια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι! Οι στιγμές τρόμου!

Κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο με πολύτιμα κοσμήματα, τα οποία αφαίρεσαν και στη συνέχεια διέφυγαν! Συμμορίες κουκουλοφόρων επιτίθενται σε πολίτες και τους «τσακίζουν στο ξύλο»!

Αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες της βρέθηκε οικογένεια στη Νέα Μάκρη όταν τέσσερα άγνωστα άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας μαχαίρια και πιστόλι, εισέβαλαν στο σπίτι της.

Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν τους γονείς και τις δύο ανήλικες κόρες, τους έδεσαν και άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους του σπιτιού.

Κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο με πολύτιμα κοσμήματα, τα οποία αφαίρεσαν και στη συνέχεια διέφυγαν.

Ο 50χρονος πατέρας κατάφερε να λυθεί και κάλεσε την αστυνομία.

Η εισβολή έγινε στις 06:30 της Τρίτης και οι Αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Έπιασαν επ' αυτοφώρω 22χρονο να κλέβει πορτοφόλια στον ΗΣΑΠ και τον συνέλαβαν!

Αναζητείται μία 29χρονη αλλοδαπή συνεργός του - Άρπαζαν πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα
Έναν 22χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, συνέλαβαν στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Αναζητείται μία 29χρονη αλλοδαπή συνεργός του.

Από την έρευνα που διενήργησε το συγκεκριμένο Τμήμα, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες, κατά το τελευταίο τετράμηνο, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό σε συρμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, ή δημιουργώντας τεχνητό συνωστισμό, αφαιρούσαν από επιβάτες τα πορτοφόλια τους ή τα κινητά τους τηλέφωνα.

Από την έως τώρα έρευνα, εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών από επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στον Σταθμό Βικτώρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Θήβα: Επιτέλους εξιχνιάστηκε ληστεία μετά από 14 μήνες

Δυο νεαροί Έλληνες, από τους οποίους ο ένας είχε παρελθόν στις ληστείες και ο άλλος ήταν ανυπότακτος, κρύβονταν πίσω από την επεισοδιακή ληστεία με πυροβολισμούς σε βάρος μιας 42χρονης υπαλλήλου περιπτέρου, που είχε γίνει πριν από 14 μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.

Να σας θυμίσουμε την ληστεία που έγινε πρόσφατα στο Ηράκλειο

Οι δράστες ηλικίας 28 και 23 χρόνων ταυτοποιήθηκαν από την πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Θηβών, βάσει των οποίων ο 23χρονος ανυπότακτος συνελήφθη στη Θήβα με οργανωμένη επιχείρηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ο 28χρονος συνεργός του που αναζητείται, ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για άλλη ληστεία.

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2018, οι δυο κακοποιοί είχαν πυροβολήσει μία φορά με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του περιπτέρου, τρομοκρατώντας την 42χρονη υπάλληλο από την οποία είχαν αρπάξει 200 ευρώ. Αλλά και κατά την διαφυγή τους προς άγνωστη κατεύθυνση, πυροβόλησαν ακόμη μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρανομίες.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share