Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συμμορίες κουκουλοφόρων επιτίθενται σε πολίτες και τους «τσακίζουν στο ξύλο»!

Μόνο την Παρασκευή, σημειώθηκαν δυο άγριες επιθεσεις σε Κηφισιά και στο Άλσος Βεΐκου!

1 Απριλίου 2019 08:00
Συμμορίες κουκουλοφόρων επιτίθενται σε πολίτες και τους «τσακίζουν στο ξύλο»!

Κουκουλοφόροι επιτίθενται σε πολίτες και τους «τσακίζουν στο ξύλο» για να τους ληστέψουν.Οι ληστές με πρωτοφανή αγριότητα χτυπούν σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας και δεν διστάζουν να γρονθοκοπήσουν ακόμη και ανυπεράσπιστες γυναίκες!

Μόνο την Παρασκευή, σημειώθηκαν δυο άγριες επιθεσεις σε Κηφισιά και στο Άλσος Βεΐκου με θύματα μια 46χρονη γυναίκα και έναν 31χρονο άνδρα.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιστατικό ληστείας στα Σπάτα: Ληστές του έκλεψαν τη τσάντα κι εκείνος τους κυνήγησε με το αυτοκίνητο!

Επίθεση στην Κηφισιά

Γύρω στις δέκα το βράδυ της Παρασκευής,η 46χρονη γυναίκα βάδιζε στον παράδρομο της εθνικής οδού με κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας όταν, στη συμβολη με την οδό Καλαμάτας, βλέπει να την πλησιάζει ένα ασημί Hyundai. Ξαφνικά ο οδηγός τραβάει χειρόφρενο και μια άμαδα τριων κουκουλοφόρων πετάγονται εξω και ορμάνε πάνω της. Η γυναίκα δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και οι δράστες αρχίζουν να τη χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα. Στη συνέχεια της αρπάζουν την τσάντα που περιείχε 80 ευρώ, ενα τάμπλετ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, μπαίνουν στο ασημί Hyundai και εξαφανίζονται.

Επίθεση στο Άλσος Βεΐκου

Στις 20:25 της ίδιας μέρας ένας άνδρας 31χρονων που έκανε τη βόλτα του στο Άλσος Βεΐκου μπήκε στο στόχαστρο δυο αδίστακτων κουκουλοφόρων που του επιτέθηκαν και τον έσπασαν στο ξυλο για να του πάρουν τα χρήματα που είχε πάνω του. Οι δράστες, τον κύκλωσαν και αφού τον γρονθοκόπησαν του άρπαξαν το πορτοφόλι που περιείχε χρηματα, και πιστωτικές κάρτες, επιβιβάστηκαν σε μηχανή και διέφυγαν προς τη Νέα Ιωνία.

Έπιασαν επ' αυτοφώρω 22χρονο να κλέβει πορτοφόλια στον ΗΣΑΠ και τον συνέλαβαν!

Αναζητείται μία 29χρονη αλλοδαπή συνεργός του - Άρπαζαν πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα
Έναν 22χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, συνέλαβαν στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Αναζητείται μία 29χρονη αλλοδαπή συνεργός του.

Από την έρευνα που διενήργησε το συγκεκριμένο Τμήμα, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες, κατά το τελευταίο τετράμηνο, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό σε συρμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, ή δημιουργώντας τεχνητό συνωστισμό, αφαιρούσαν από επιβάτες τα πορτοφόλια τους ή τα κινητά τους τηλέφωνα.

Από την έως τώρα έρευνα, εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών από επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στον Σταθμό Βικτώρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share