Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάτα: Ληστές του έκλεψαν τη τσάντα κι εκείνος τους κυνήγησε με το αυτοκίνητο!

Τι συνέβη;

26 Μαρτίου 2019 07:29
Σπάτα: Ληστές του έκλεψαν τη τσάντα κι εκείνος τους κυνήγησε με το αυτοκίνητο!

Οδηγός αυτοκινήτου κλείνει τον δρόμο στους επιβαίνοντες μιας μοτοσυκλέτας, βγαίνει από το αυτοκίνητο και προσπαθεί να τους σταματήσει για να πάρει πίσω την τσάντα του. 25 χρόνια φυλακή για τους ληστές που είχαν "σιδερώσει" την ηλικιωμένη στην Κυψέλη!
Μια απίστευτη καταδίωξη ληστών σημειώθηκε στα Σπάτα και η οποία καταγράφεται λεπτό προς λεπτό σε βίντεο.

Οδηγός αυτοκινήτου κλείνει τον δρόμο στους επιβαίνοντες μιας μοτοσυκλέτας, βγαίνει από το αυτοκίνητο και προσπαθεί να τους σταματήσει, όμως αυτοί καταφέρνουν να διαφύγουν.

Είχε προηγηθεί η αρπαγή της τσάντας από το αυτοκίνητο του οδηγού του λευκού αυτοκινήτου, ενώ είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά.

Τον ληστή ανέμενε συνεργός του, με τον οποίον απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στα Σπάτα, και το κατέγραψε με το κινητό του ένας κάτοικος της περιοχής.

Ηλεία: Εφιάλτης για ταξιτζή- Τον οδηγούσαν σε παγίδα!


Στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσει έζησε ένας Πατρινός ταξιτζής!
Τον τρόμο έζησε Πατρινός ταξιτζής το βράδυ της περασμένης Τρίτης (19-03-2019), όταν έπεσε θύμα ληστείας από δύο άτομα στην περιοχή της Γαστούνης στην Ηλεία.

Ο ένας δράστης, ένας 41χρονος, επιβιβάστηκε στο ταξί και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει σε χωριό της Ηλείας. Οταν έφτασαν στη Γαστούνη, τον απείλησε και τον οδήγησε σε περιοχή όπου τους περίμενε ο συνεργός του.

Εκεί, αφού πρώτα ο 41χρονος του άρπαξε 250 ευρώ, ο συνεργός, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, απείλησε τον ταξιτζή με μαχαίρι και του αφαίρεσε κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τάμπλετ και έναν κερματοδέκτη που περιείχε 80 ευρώ.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 41χρονου δράστη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων και του συνεργού του.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share