Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Στη φυλακή παντρεμένη δασκάλα: Ξελόγιασε δύο έφηβους ΑμεΑ μαθητές της!

Στις ΗΠΑ!

30 Ιανουαρίου 2019 12:26
Στη φυλακή παντρεμένη δασκάλα: Ξελόγιασε δύο έφηβους ΑμεΑ μαθητές της!

Ούτε ίχνος μεταμέλειας έδειξε μια δασκάλα στις ΗΠΑ μετά την καταδίκη της σε πενταετή φυλάκιση για τις σεξουαλικές επιθέσεις κατά δύο εφήβων ΑμεΑ μαθητών της.

Σύμφωνα με την εισαγγελία οι σεξουαλικές σχέσεις της Λώρα Ράμος, δασκάλας λυκείου του Μπρίτζπορτ στο Κονέκτικατ με τους μαθητές της διήρκεσαν από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Απρίλιο του 2017. Έγγραφα της αστυνομίας αναφέρουν ότι η 32χρονη δασκάλα -μητέρα ενός παιδιού – είχε στείλει ένα μήνυμα σ’ ένα από τα θύματά της λέγοντάς του ότι το σεξ μαζί του «ήταν το καλύτερο που είχε κάνει ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Σωκράτη Κόκκαλης τζούνιορ και Μαρία Τσούτσια: Τι θα συνέβαινε σε λίγους μήνες αν δεν τους προλάβαινε ο θάνατος;

Η έρευνα εναντίον της άρχισε μετά την καταγγελία ενός μαθητή σε άλλο καθηγητή ότι η Ράμος έκανε σεξ μ’ έναν 18χρονο συμμαθητή του. Οι υποψίες φούντωσαν όταν εθεάθη να κάνει τα γλυκά μάτια σ’ έναν μαθητή.

Η δασκάλα παραδόθηκε στην αστυνομία το 2017, όταν πληροφορήθηκε ότι είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή της και μετά το σκάνδαλο παραιτήθηκε πέρυσι από τη θέση της. Όπως αποδείχθηκε στη δίκη η Ράμος είχε κάνει σεξ μ’ έναν από τους μαθητές στο αυτοκίνητό της πολλές φορές. Αν και υπήρχαν υποψίες ότι τα θύματά της ήταν τέσσερα, η 32χρονη καταδικάστηκε μόνον για δύο περιπτώσεις.

H 32χρονη δασκάλα δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας στη δίκη της

H 32χρονη δασκάλα δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας στη δίκη της

Ο δικηγόρος της υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η πελάτισσά του δεν είναι παιδεραστής. «Δεν μιλάμε εδώ για μια περίπτωση ανάρμοστης σχέσης μεταξύ ενηλίκου με 12χρονο. Μιλάμε για δύο νεαρούς άνδρες, ο ένας σχεδόν 18 και ο άλλος περίπου 19».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα Τουρκία - Δήμητρα Βαμβακούση: Η παίκτρια που έχει χάσει όλη της την οικογένεια από καρκίνο!

Αλλά ο δικαστής έσπευσε να απαντήσει: «Τα θύματα δεν είναι απόφοιτοι με την υψηλότερη βαθμολογία. Είναι μαθητές ΑΜΕΑ και χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη. Οι καθηγητές πρέπει να ξέρουν ότι όταν ξεπερνούν αυτά τα όρια θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη».

Ο σύζυγος της Ράμος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στη διάρκεια της δίκης και έχει αναλάβει την επιμέλεια του δίχρονου παιδιού τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share