Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη για Σωκράτη Κόκκαλης τζούνιορ και Μαρία Τσούτσια: Τι θα συνέβαινε σε λίγους μήνες αν δεν τους προλάβαινε ο θάνατος;

Τραγική ειρωνεία!

30 Ιανουαρίου 2019 11:25
Αποκάλυψη για Σωκράτη Κόκκαλης τζούνιορ και Μαρία Τσούτσια: Τι θα συνέβαινε σε λίγους μήνες αν δεν τους προλάβαινε ο θάνατος;

Η είδηση του θανάτου του γιου του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, πριν έξι μήνες, σόκαρε το Πανελλήνιο!

O Σωκράτης Κόκκαλης junior έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην αγαπημένη του οικογένεια τον περασμένο Ιούλιο!

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τον 34χρονο εφοπλιστή, που ένα χρόνο πριν παντρεύτηκε ο ετεροθαλής αδελφός του, Δημήτρης Θεοδωρίδης και λέγεται ότι ο ίδιος ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη του, Μαρία Τσούτσια.

Εφόσον λοιπόν δεν τους προλάβαινε ο θάνατος, αυτές τις μέρες το ζευγάρι θα έκανε πρόβες... νυφικού! Τραγική ειρωνεία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα Τουρκία - Δήμητρα Βαμβακούση: Η παίκτρια που έχει χάσει όλη της την οικογένεια από καρκίνο!

Ο γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας και η κόρη του εκδότη Γιώργου Τσούτσια και της δημοσιογράφου Ανθής Κασσιμάτη διατηρούσαν σχέση τα τελευταία χρόνια.

Η πανέμορφη καλλονή με τις αναλογίες μοντέλου και την έντονη προσωπικότητα ασχολείται με τη διακόσμηση και το ζευγάρι έμενε μαζί στην Κηφισιά, κυκλοφορούσαν συνέχεια μαζί από τη Μύκονο ως τη Νέα Υόρκη, ενώ η Μαρία τον συνόδευε και στις εξορμήσεις του στο γήπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκηνές απείρου κάλλους: Το... προσκύνημα τραγουδίστριας στην Μπεζαντάκου και ο... Πανίκας!

Δυστυχώς όμως το όνειρο τους σταμάτησε έτσι ξαφνικά τον περασμένο Ιούλιο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share