Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Απίστευτο και όμως αληθινό! Νεαρός ταξίδεψε 230 χιλιόμετρα κρυμμένος κάτω από ένα... λεωφορείο (Photos)

27 Ιουνίου 2017 14:13
Απίστευτο και όμως αληθινό! Νεαρός ταξίδεψε 230 χιλιόμετρα κρυμμένος κάτω από ένα... λεωφορείο (Photos)

Άφωνοι έμειναν οι διασώστες όταν συνειδητοποίησαν πως ένα αγόρι ταξίδεψε 230 χιλιόμετρα από το Μαρόκο της Βόρειας Αφρικής μέχρι την Σεβίλλη της Ισπανία, κρυμμένος κάτω από ένα λεωφορείο.

«Το λεωφορείο έφθασε στη Σεβίλλη (από το Μαρόκο) και όταν ο οδηγός είπε στους επιβάτες να κατέβουν, πρόσεξε κάτι περίεργο. Κάλεσε την αστυνομία και την άμεση δράση με αποτέλεσμα εκείνοι να βρουν έναν νεαρό να κρύβεται κάτω από το λεωφορείο, έχοντας λερωμένη λευκή μπλούζα και κανένα άλλο προστατευτικό στα χέρια ή το κεφάλι», ανέφεραν τα τοπικά μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζει βαλίτσες για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο!

Το αγόρι είναι Μαροκινός στην καταγωγή και αυτό που έκανε αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα των απεγνωσμένων λύσεων που βρίσκουν οι μετανάστες για να περάσουν λαθραία στην Ευρώπη. Ο ίδιος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά είναι πλέον καλά στην υγεία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Διχασμένο το Twitter για την αποχώρηση της Βαλαβάνη! Τα επικά σχόλια για την "συγνώμη" της στον Αγγελόπουλο!

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share