Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζει βαλίτσες για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο!

27 Ιουνίου 2017 12:13
Survivor: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζει βαλίτσες για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο!

Η Αποστολία Ζώη παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τα σχέδιά της για το επόμενο Survivor.

«Μωρέ τώρα με τη φτώχεια, και την κρίση που υπάρχει… Είναι δύσκολα τα πράγματα!» σχολίασε πασάροντας το βίντεο η Σάσα Σταμάτη. Η τραγουδίστρια είπε τα εξής:

«Δεν έχω κάνει εξαντλητικές δίαιτες, δεν μπορώ να έχω περιορισμό στο φαγητό και αν το έχω στο μυαλό μου! Όταν χρειαστεί, θα κάνω κράτει! Δεν μου αρέσει να διαλαλώ την προσωπική μου ζωή. Δεν μου είχε γίνει ποτέ επίσημη πρόταση για το Survivor, περιφερειακά είχε φτάσει κάτι στα αυτιά μου, απλά ξεκινά ο δεύτερος και κάτι έχει φτάσει πάλι στα αυτιά μου! Αν μπορούσαμε να τρώμε κάτι, και είχαμε μόνο τα αγωνίσματα, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, θα δούμε!» είπε, αναφερόμενη και στα νέα σχέδιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Διχασμένο το Twitter για την αποχώρηση της Βαλαβάνη! Τα επικά σχόλια για την "συγνώμη" της στον Αγγελόπουλο!

«Από κάποιους άλλους στην Ελλάδα, τρώνε πιο πολύ στο Survivor! Είπαν ότι της έχουν κάνει κρούση! Είναι αθλητικός τύπος, πάει και σε escape rooms! Να πάμε και αν αφήσουμε τη Φαίη μόνη εκεί μέσα!» είπαν οι συνεργάτες της, και η Φαίη αναφώνησε γελώντας: «Ντροπή σας! Εγώ θα σας έβγαζα από εκεί!» Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share