Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Αυτή ήταν η μεγάλη νικήτρια της ημέρας! (video)

Ο λόγος για την...

19 Φεβρουαρίου 2020 20:44
My Style Rocks: Αυτή ήταν η μεγάλη νικήτρια της ημέρας! (video)

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση και ποια ήταν αυτή που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία που δεν έκανε καλή στιλιστική επιλογή; Θυμηθείτε την ατάκα του Λάκη Γαβαλά που τους έκανε όλους... να λιώσουν από τα γέλια!

Μια ακόμη νικήτρια αναδείχτηκε στο σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας που προβάλλεται καθημερινά με επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη.

Η σημερινή νικήτρια ήταν η Μαρία Καζαριάν, που κατάφερε με το στυλ της να βγει η καλύτερη όλων σήμερα. Η ίδια συγκέντρωσε 15,6 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κρίστεν Λεωτσάκου που συγκέντρωσε και αυτή 14,5 βαθμούς. Ωστόσο, την πρώτη επέλεξαν οι υπόλοιπες κοπέλες.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Τζώρτζια Παναγή.

«Βόμβα» στο My style rocks! Η ανακοίνωση που φέρνει τα πάνω-κάτω στο διαγωνισμό μόδας!

«Βόμβα» έσκασε στο My style rocks, με την ανακοίνωση να φέρνει τα πάνω-κάτω στο διαγωνισμό μόδας! Ενώ, τους άφησε όλους κάγκελο με την ατάκα της παίκτρια του My Style Rocks!

Όχι μια αλλά δυο είναι οι κοπέλες που φεύγουν στο Gala που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή.

Μάλιστα, η μια από τις δυο παίκτριες που θα δει την έξοδο του show μόδας θα κλαίει με... μαύρο δάκρυ όταν θα ακούσει το όνομα της από την Κατερίνα Στικούδη, μετά την επιλογή των τριών κριτών να είναι εκείνη που θα φύγει από το παιχνίδι.

Πριν από λίγες ημέρες το «Πρωινό» και η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως η παίκτρια που αποχωρεί από το My Style Rocks στο Gala της Παρασκευής, οικειοθελώς είναι η Κρίστεν Λεωτσάκου. Μια νέα αποκάλυψη ήρθε όμως από το «Ευτυχείτε» ακόμη μια παίκτρια θα αποχωρήσει.

Αυτή την φορά όμως την συγκεκριμένη θα την διώξουν οι κριτές μετά την ψηφοφορία. Ο λόγος για την Νέλλυ Ράι η οποία θα ξεσπάσει σε κλάματα.

My Style Rocks: "Φαρμάκι" στάζει η Ευρυδίκη απέναντι στην Κιάρα! " Είσαι σαν..."

Η Ευρυδίκη για ακόμη μια φορά "έσταξε φαρμάκι", λίγο πριν βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε εκείνη και την Κορίνα ενώ τώρα "θύμα" της έπεσε η Κιάρα.

Η Κιάρα Μαρκέζη έδειξε στις συμπαίκτριές της και στους κριτές του My Style Rocks το concept της όμως αυτό δεν άρεσε στην Ευρυδίκη με αποτέλεσμα να μην διστάσει να την «Πίπη!

«Μου θυμίζεις την Αλίκη Βουγιουκλάκη που έκανε τον Πίπη, που το έκανε εσκεμμένα αλλά δεν το έκανε καλά. Πας να βγάλεις ένα ανδρόγυνο αλλά...», της είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό το σχόλιο δεν της άρεσε και απάντησε και εκείνη ενώ λίγο μετά, βρέθηκε απέναντι από τους κριτές και δεν πήρε τα καλύτερα σχόλια για την εμφάνιση της και από αυτούς..

My Style Rocks: Ο άγριος καυγάς μεταξύ Τζώρτζιας και Κιάρας!

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στο My Style Rocks καθώς η Κιάρα και η Τζώρτζια Παναγή είχαν έναν πολύ έντονο καυγά στον αέρα της εκπομπής. Τι συνέβη και οι δυο κοπέλες όμως βγήκαν πραγματικά εκτός εαυτού και τσακώθηκαν τόσο άσχημα

Η παίκτρια από την Κύπρο ανακοίνωσε στις συμπαίκτριες της και τους κριτές πως το concept της ήταν ότι πάει σε ένα baby shower.

Και έτσι δημιουργήθηκε ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στην Τζώρτζια Παναγή και την Κιάρα Μαρκέζη.

Ο καυγάς ξέσπασε επειδή η Κιάρα Μαρκέζη έβαλε πολύ χαμηλό βαθμό και ανέφερε ότι το ντύσιμο της Τζώρτζιας ήταν περισσότερο για κηδεία.

Η Κύπρια παίκτρια εκνευριστήκε και δήλωσε πως η Κιάρα βάζει επίτηδες χαμηλούς βαθμούς.

Μεταξύ τους ακούστηκαν και πολλές σπόντες και όλοι έμειναν άφωνοι.Δείτε επίσης την Αλεξανδράκη που "έκαψε" τον Κουδουνάρη με τα λόγια της!

 

Ροή ειδήσεων

Share