Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

My style rocks: Έσταξε πάλι φαρμάκι η Ευρυδίκη!

«Όλο αυτό με έχει κουράσει»

17 Φεβρουαρίου 2020 20:22
My style rocks: Έσταξε πάλι φαρμάκι η Ευρυδίκη!
Follow us on Google News

Τους άφησε όλους κάγκελο με την ατάκα της παίκτρια του My Style Rocks καθώς είπε πως «όλο αυτό την έχει κουράσει». Ποια το είπε αυτό και ποια ήταν η αντίδραση των κριτών αλλά και των άλλων κοριτσιών του παιχνιδιού;

Μια ατάκα που δεν περίμεναν να ακούσουν είπε η παίκτρια και έστειλε τους κριτές αλλά και τις υπόλοιπες παίκτριες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Δεν θέλω να σε βλέπω στραβωμένη», σχολιάζοντας την πασαρέλα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και εκείνη είπε:

«Έχω αρχίσει και κουράζομαι και όλο αυτό με κουράζει. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες να γελάμε να κάνουμε πλάκα. Είμαστε άνθρωποι και εκφραζόμαστε. Άλλες φορές θα είμαστε στριφνοί, άλλες φορές θα είμαστε χαρούμενοι, άλλες φορές θα είμαστε χαζοχαρούμενοι».

My Style Rocks: Δείτε ποια είναι η νικήτρια της ημέρας! (video)

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη έφερε απέναντι από τις παίκτριες τις δυο κοπέλες με τις περισσότερες ψήφους και ανακοίνωσε μετά την ψηφοφορία των κοριτσιών, την νικήτρια της ημέρας στο My Style Rocks που πήρε και τον extra βαθμό για το Gala, σε ένα επεισόδιο όπου ήταν έξαλλος ξανά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Το σημερινό επεισόδιο για ακόμη μια ημέρα τα είχε όλα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντάσεις, σπόντες και χαμηλούς βαθμούς, αλλά και ανατροπές, αφού η νικήτρια του Gala δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες.

Στικούδη

Τα κορίτσια που στάθηκαν δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, ήταν η Κιάρα Μαρκέζη και η Ζάνα Σίριακ, οι οποίες είχαν τις περισσότερες ψήφους για τις στιλιστικές τους επιλογές και περίμεναν με ανυπομονησία ποια θα κερδίσει σήμερα.

Μετά την τελική ψηφοφορία των κοριστιών, η Κιάρα ήταν εκείνη που κέρδισε.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share