Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Εκτός εαυτού με τις παίκτριες ο Στέλιος Κουδουνάρης! Δείτε τι έγινε! (video)

Απίστευτο!

11 Φεβρουαρίου 2020 19:42
My Style Rocks: Εκτός εαυτού με τις παίκτριες ο Στέλιος Κουδουνάρης! Δείτε τι έγινε! (video)

Και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, όπου έχει διαρρεύσει ποια θα φύγει, ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος. Αυτή τη φορά όμως με όλες τι παίκτριες και όχι με μια συγκεκριμένη. Τι συνέβη ωστόσο και τις... έστησε στον τοίχο ο κριτής και προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν;

Όλα ξεκίνησαν με το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην Τζώρτζια Παναγή, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την σημερινή της εμφάνιση. Αυτό που είπε έκανε τον κριτή να τις... κράξει.

Η Δήμητρα αποκάλυψε πως η τσάντα κρατούσε η Τζώρτζια ήταν δική της και της την δάνεισε γιατί ταίριαζε με την σημερινή της εμφάνιση. Όταν λοιπόν έκατσε μπροστά από τους τρεις κριτές και ήρθε η ώρα να την βαθμολογήσει ο Στέλιος Κουδουνάρης, καμία δεν περίμενε να ακούσει αυτό που άκουσε.

Συγκεκριμένα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι οι παίκτριες μεταξύ τους ανταλλάσσουν ρούχα και διάφορα αξεσουάρ με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να βλέπει να φοράνε τα ίδια πράγμα.

My Style Rocks: Δείτε όλα τα highlights από το gala!

Έχουμε και σήμερα όλα τα Highlights από το Gala του My Style Rocks! Δείτε ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε και κανείς δεν περίμενε και τη νικήτρια που προκάλεσε αντιδράσεις με την εμφάνισή της! Η Ευρυδίκη βέβαια, έδωσε ρέστα!

Η εμφάνιση της Βάνα Μπάρμπα "έκλεψε" τις εντυπώσεις στο My Style Rocks Gala! Με το που μπήκε, έκανε τους πάντες να... Δείτε όλα τα highlights στο Youweekly.gr...

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share