Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

My Style Rocks: Η κίνηση του Λάκη Γαβαλά που τους έκανε όλους να... λιώσουν από τα γέλια! (video)

Κλάμα!

19 Φεβρουαρίου 2020 19:53
My Style Rocks: Η κίνηση του Λάκη Γαβαλά που τους έκανε όλους να... λιώσουν από τα γέλια! (video)

Στα... πατώματα έπεσαν όλοι στο My style rocks από τα γέλια, καθώς κανείς δεν περίμενε να ακούσει αυτά που έλεγε και έκανε ο Λάκης Γαβαλάς. Όπως είδαμε όλοι, ο κριτής «έκλεψε» το τάπερ της Ζάνα και οι ατάκες που ακολούθησαν ήταν έπος. Δείτε και ποια είναι η ανακοίνωση-«βόμβα» για το διαγωνισμό.

Στο σημερινό επεισόδιο του show μόδας και ενώ οι κριτές σχολίασαν την στιλιστική εμφάνιση της παίκτριας, Ζάνα Σίριαλ, ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε από την καρέκλα του, πήγε στο πλευρό της και έκατσαν μαζί στο πάτωμα του πλατό.

My Style Rocks

Τόσο οι ατάκες του κριτή, όσο και το γεγονός ότι «έκλεψε» το τάπερ της διαγωνιζόμενης, έκαναν την Έλενα Χριστοπούλου, τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Κατερίνα Στικούδη, αλλά και τις παίκτριες και γενικά όλο το πλατό να πέσουν κάτω από τα γέλια.

Να υπενθυμίσουμε πως όχι μια αλλά δυο είναι οι κοπέλες που φεύγουν στο Gala που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή. Η «βόμβα» στο My style rocks σκάει τρεις ημέρες πριν την προβολή του επεισοδίου στον ΣΚΑΙ.

My style rocks: Έσταξε πάλι φαρμάκι η Ευρυδίκη!

Τους άφησε όλους κάγκελο με την ατάκα της παίκτρια του My Style Rocks καθώς είπε πως «όλο αυτό την έχει κουράσει». Ποια το είπε αυτό και ποια ήταν η αντίδραση των κριτών αλλά και των άλλων κοριτσιών του παιχνιδιού;

Μια ατάκα που δεν περίμεναν να ακούσουν είπε η παίκτρια και έστειλε τους κριτές αλλά και τις υπόλοιπες παίκτριες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Δεν θέλω να σε βλέπω στραβωμένη», σχολιάζοντας την πασαρέλα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και εκείνη είπε:

«Έχω αρχίσει και κουράζομαι και όλο αυτό με κουράζει. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες να γελάμε να κάνουμε πλάκα. Είμαστε άνθρωποι και εκφραζόμαστε. Άλλες φορές θα είμαστε στριφνοί, άλλες φορές θα είμαστε χαρούμενοι, άλλες φορές θα είμαστε χαζοχαρούμενοι».

My Style Rocks: Δείτε ποια είναι η νικήτρια της ημέρας! (video)

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη έφερε απέναντι από τις παίκτριες τις δυο κοπέλες με τις περισσότερες ψήφους και ανακοίνωσε μετά την ψηφοφορία των κοριτσιών, την νικήτρια της ημέρας στο My Style Rocks που πήρε και τον extra βαθμό για το Gala, σε ένα επεισόδιο όπου ήταν έξαλλος ξανά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Το σημερινό επεισόδιο για ακόμη μια ημέρα τα είχε όλα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντάσεις, σπόντες και χαμηλούς βαθμούς, αλλά και ανατροπές, αφού η νικήτρια του Gala δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες.

Στικούδη

Τα κορίτσια που στάθηκαν δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, ήταν η Κιάρα Μαρκέζη και η Ζάνα Σίριακ, οι οποίες είχαν τις περισσότερες ψήφους για τις στιλιστικές τους επιλογές και περίμεναν με ανυπομονησία ποια θα κερδίσει σήμερα.

Μετά την τελική ψηφοφορία των κοριστιών, η Κιάρα ήταν εκείνη που κέρδισε.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share