Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο κακός χαμός στο πλατό του My Style Rocks: "Είσαι διπρόσωπη και φίδι". Ατάκες "φωτιά" από την Ευριδίκη!

Τι συνέβη;

14 Φεβρουαρίου 2020 19:11
Ο κακός χαμός στο πλατό του My Style Rocks:

Μια νέα κόντρα ξεκίνησε στο γνωστό "ριάλιτι" μόδας My Style Rocks κι αυτή τη φορά πρωταγωνίστριες ήταν η Ευρυδίκη και η Κορίνα. Ενώ άγριος καβγάς εξελίχθηκε και εχθές ανάμεσα στην Κιάρα και την Τζώρτζια!

Η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ;έφερε για ακόμη μια φορά πανικό στο παιχνίδι με εντάσεις και απίστευτα σχόλια.

Η παίκτρια πρωταγωνίστησε ξανά σε καβγά και αυτή τη φορά βρέθηκε αντιμέτωπη με την Κορίνα Αδραμιτίδου με την κόντρα τους να μην παίρνει τέλος.

Η Ευρυδίκη είπε απίστευτα σχόλια για τη συμπαίκτρια της και μάλιστα πολλά από αυτά ξάφνιασαν κριτές αλλά και τις υπόλοιπες παίκτριες.

«Γλύφτρα δεν είναι, ούτε υπήρξα ούτε θα γίνω. Ανάγκη δεν το έχω, εσύ που το έχεις κάνε τη γλύφτρα εδώ. Εγώ ψεύτρα δεν είμαι ούτε γλύφτρα, ευχαριστώ. Είσαι διπρόσωπη και φίδι.Δείτε επίσης την Αλεξανδράκη που "έκαψε" τον Κουδουνάρη με τα λόγια της!

Νευριάζω πάρα πολύ, δεν πάω καλά. Νευριάζω τόσο πολύ που μου έρχεται να αποχωρήσω για να μην πλακώσω καμία στο ξύλο», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη», είπε μεταξύ άλλων.

My Style Rocks: Ο χαρακτηρισμός που έκανε την Ευρυδίκη να βγει ''έξω από τα ρούχα της!

Χαμός έγινε στο My Style Rocks καθώς παίκτριες αποφάσισαν να χαρακτηρίσουν την Ευρυδίκη "Πάμελα Άντερσον" on air. Όπως ήταν αναμενόμενο ο χαρακτηρισμός αυτός δεν της άρεσε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε όσα της είπαν.

Την ώρα που η Janna Sireac έκανε πασαρέλα της και έδειξε στους κριτές τι επέλεξε να φορέσει ξεκίνησε ένας απίστευτος καυγάς.

Η Κιάρα Μαρκεζή όπως έγινε γνωστό είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πως οι συμπαίκτριες της λένε διάφορα για εκείνη και πως την χαρακτηρίζουν «Πάμελα Άντερσον».

Η Ευρυδίκη θέλησε να μιλήσει για αυτό στο πλατό, μπροστά στην Κατερίνα Στικούδη και την κριτική επιτροπή και ζήτησε να μάθει τι έχει συμβεί.

Τότε άρχισαν να μιλάνε όλες μαζί και νας έντονος καυγάς δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Κιάρα Μαρκέζη και την Janna Sireac.

Η 19χρονη έγινε έξαλλη με την Janna Sireac και με το ύφος που είχε επειδή κατηγορήθηκε ότι αυτή είπε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «Πάμελα Άντερσον».

My Style Rocks: Δείτε ποια είναι η νικήτρια της ημέρας! (video)

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη έφερε απέναντι από τις παίκτριες τις δυο κοπέλες με τις περισσότερες ψήφους και ανακοίνωσε μετά την ψηφοφορία των κοριτσιών, την νικήτρια της ημέρας στο My Style Rocks που πήρε και τον extra βαθμό για το Gala, σε ένα επεισόδιο όπου ήταν έξαλλος ξανά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Το σημερινό επεισόδιο για ακόμη μια ημέρα τα είχε όλα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντάσεις, σπόντες και χαμηλούς βαθμούς, αλλά και ανατροπές, αφού η νικήτρια του Gala δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες.

Τα κορίτσια που στάθηκαν δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, ήταν η Κιάρα Μαρκέζη και η Ζάνα Σίριακ, οι οποίες είχαν τις περισσότερες ψήφους για τις στιλιστικές τους επιλογές και περίμεναν με ανυπομονησία ποια θα κερδίσει σήμερα.

Μετά την τελική ψηφοφορία των κοριστιών, η Κιάρα ήταν εκείνη που κέρδισε.

 

Ροή ειδήσεων

Share