Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Ο άγριος καυγάς μεταξύ Τζώρτζιας και Κιάρας!

Τι συνέβη;

13 Φεβρουαρίου 2020 20:35
My Style Rocks: Ο άγριος καυγάς μεταξύ Τζώρτζιας και Κιάρας!

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στο My Style Rocks καθώς η Κιάρα και η Τζώρτζια Παναγή είχαν έναν πολύ έντονο καυγά στον αέρα της εκπομπής. Τι συνέβη και οι δυο κοπέλες όμως βγήκαν πραγματικά εκτός εαυτού και τσακώθηκαν τόσο άσχημα

Η παίκτρια από την Κύπρο ανακοίνωσε στις συμπαίκτριες της και τους κριτές πως το concept της ήταν ότι πάει σε ένα baby shower.

Και έτσι δημιουργήθηκε ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στην Τζώρτζια Παναγή και την Κιάρα Μαρκέζη.

Ο καυγάς ξέσπασε επειδή η Κιάρα Μαρκέζη έβαλε πολύ χαμηλό βαθμό και ανέφερε ότι το ντύσιμο της Τζώρτζιας ήταν περισσότερο για κηδεία.

Η Κύπρια παίκτρια εκνευριστήκε και δήλωσε πως η Κιάρα βάζει επίτηδες χαμηλούς βαθμούς.

Μεταξύ τους ακούστηκαν και πολλές σπόντες και όλοι έμειναν άφωνοι.Δείτε επίσης την Αλεξανδράκη που "έκαψε" τον Κουδουνάρη με τα λόγια της!



My Style Rocks: Δείτε ποια είναι η νικήτρια της ημέρας! (video)

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη έφερε απέναντι από τις παίκτριες τις δυο κοπέλες με τις περισσότερες ψήφους και ανακοίνωσε μετά την ψηφοφορία των κοριτσιών, την νικήτρια της ημέρας στο My Style Rocks που πήρε και τον extra βαθμό για το Gala, σε ένα επεισόδιο όπου ήταν έξαλλος ξανά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Το σημερινό επεισόδιο για ακόμη μια ημέρα τα είχε όλα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντάσεις, σπόντες και χαμηλούς βαθμούς, αλλά και ανατροπές, αφού η νικήτρια του Gala δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες.

Τα κορίτσια που στάθηκαν δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, ήταν η Κιάρα Μαρκέζη και η Ζάνα Σίριακ, οι οποίες είχαν τις περισσότερες ψήφους για τις στιλιστικές τους επιλογές και περίμεναν με ανυπομονησία ποια θα κερδίσει σήμερα.

Μετά την τελική ψηφοφορία των κοριστιών, η Κιάρα ήταν εκείνη που κέρδισε.

 

Ροή ειδήσεων

Share