Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

MasterChef 5: «Καρφιά» Ιωάννη για Μαρίνα - «Δεν έφυγαν όλα τα φίδια...»

Και η κόντρα συνεχίζεται...

11 Μαΐου 2021 21:52
MasterChef 5: «Καρφιά» Ιωάννη για Μαρίνα - «Δεν έφυγαν όλα τα φίδια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Masterchef, στο πλαίσιο της οποίας ο Ιωάννης έριξε για ακόμη μια φορά τα καρφιά του.

Παύλος, Διονύσης, Τζαμάλ, Νίκος και Μαρίνα διαγωνίζονται για την ατομική ασυλία, μετά την νίκη των «Κόκκινων», και κλήθηκαν αυτή τη φορά να μαγειρέψουν τάκος.

MasterChef 5: Η νέα «μπηχτή» του Ιωάννη

Έχοντας στην διάθεση τους 30 λεπτά, οι επίδοξοι σεφ ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το πιάτο τους, με τους υπόλοιπους παίκτες να τους επιβλέπουν από τον εξώστη.

Καθώς λοιπόν ο Ιωάννης συμβούλευε τον Διονύση, ο δεύτερος αναφώνησε πως.. ευτυχώς που έφυγαν τα φίδια, με τον Ιωάννη αμέσως να απαντά πως δεν έχουν φύγει ακόμα όλα, μιλώντας προφανώς για τη Μαρίνα.

Δε βλέπουμε την ώρα: Παίκτης του MasterChef ετοιμάζεται για... μαγειρική και σ@ξ σε ταινία του Σειρηνάκη!

Ο μεγαλύτερος... μύστης που πέρασε από την ιστορία του MasterChef ετοιμάζεται για... ταινία του Σειρηνάκη, με τον ίδιο να αναφέρεται στο αν τελικά θα κάνει αυτό το βήμα.

Ο λόγος, ασφαλώς, γίνεται για τον Διονύση Πρώιο, ο οποίος είπε πως είναι ορεξάτος για... μαγειρική και σεξ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν προκύψει.

MasterChef: Ο Διονύσης... έτοιμος για όλα σε ταινία του Σειρηνάκη

«Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον γνωρίζω από 16 ετών, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί από τον άλλο μήνα που τελειώνει το συμβόλαιό μου με το Star. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με ένα κανάλι που δεν μου έκανε καμία πρόταση όλο αυτό το χρόνο, εγώ θα κάνω κι άλλα πράγματα. Και σε αυτούς που με έκαναν να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο, θα τους δείξω κάτι πολύ ωραίο. Είναι κρίμα να δένεις άτομα για τόσο καιρό και να μην τους δίνεις καμία ευκαιρία», είπε αρχικά ο Διονύσης Πρώιος.

Ο Διονύσης Πρώιος πρόσθεσε επίσης: «Έχω κάνει πολλά πράγματα και αυτό που κάνω τώρα είναι κάτι που δεν είχα κάνει. Όταν είμαστε μικροί τα αγοράκια, είναι 3-4 επαγγέλματα που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σ@ξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι».

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share