Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

MasterChef 4: «Ποτάμι» τα δάκρυα της Μαριάννας - Τι συνέβη;

Πανικός!

1 Ιουνίου 2020 23:20
MasterChef 4: «Ποτάμι» τα δάκρυα της Μαριάννας - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαριάννα έκανε την πιο αδύναμη προσπάθεια, και έτσι όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και πλάνταξε στο κλάμα γιατί δεν είχε καταφέρει να κάνει όσα έπρεπε.

Η σημερινές δοκιμασίες είναι πολύ ιδιαίτερες, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, τη βδομάδα αυτή θα φύγουν τρία άτομα, ενώ γνωστοποίησε μια ακόμη «βόμβα».

Η Μαριάννα, βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση ήδη από το Mystery Box, μιας και η προσπάθειά της ήταν η χειρότερη. Για το λόγο αυτό, ακούγοντας τα σχόλια των κριτών, ξεκίνησε να κλαίει, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της εξηγεί πως ό, τι της λένε, το λένε για καλό.

Εκείνη προσπάθησε να ηρεμήσει ωστόσο όταν επέστρεψε στον πάγκο της, ξεκίνησε να κλαίει και πάλι με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Πηγή: Youweekly.gr

MasterChef 4: Η Μαρία... ξέφυγε και έριξε γερό «καρφί» στον Μπέλλο

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την Μαρία να λέει μία πραγματικά απίστευτη σπόντα για τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μπέλλο. Η ίδια, παραδέχθηκε πως πιο πολλές φορές έχει βγει εκείνη μπροστά παρά ο Δημήτρης που είναι θεωρητικά φαβορί.

Τελευταία φορά που είδαμε τους δυο τους μαζί να βγαίνουν μπροστά, ήταν στον τελικό του Silver Award, όταν ο Μπέλλος κατάφερε να νικήσει τα 10.000 ευρώ και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την ημερομηνία του τελικού.

Από εκείνη τη στιγμή, η Μαρία είναι πεπεισμένη πως οι μαγειρικές της ικανότητες είναι ανώτερες από όλων των άλλων, και πως έχει βελτιωθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι, κάτι που άλλωστε της έχουν επιβεβαιώσει και οι κριτές.

Μιας και λέμε για τη Μαρία Μπέη ωστόσο, δείτε εδώ για ποιο λόγο της ζήτησε συγγνώμη η Μάρλεν!

Αυτή είναι η σπόντα που πέταξε η Μαρία για τον Μπέλλο
Η Μαρία λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα, αναφέρθηκε στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής και αποκάλυψε πως θα μπορούσε άνετα να βρεθεί εκείνη στον τελικό, καθώς έχει ήδη βρεθεί σε έναν.

Άλλωστε, όπως συμπλήρωσε, τελικά πιο πολλές φορές έχει βγει εκείνη μπροστά στους κριτές παρά ο Μπέλλος.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share