Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Δεν υπάρχει...σωτηρία ούτε στο πιάτο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Τι βρήκε ο Σωτήρης Κοντιζάς (Video)

Απίθανο

20 Μαΐου 2020 23:04
MasterChef 4: Δεν υπάρχει...σωτηρία ούτε στο πιάτο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Τι βρήκε ο Σωτήρης Κοντιζάς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H 2η μέρα της Silver Award Week διαδραματίστηκε σήμερα στο MasterChef 4 και ήταν η σειρά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να μαγειρέψει και του Σωτήρη Κοντιζά να δοκιμάσει!

Καθώς δοκίμαζε ο Σωτήρης Κοντιζάς το πολύ καλό εμφανισιακά και γευστικά, όπως είπε, πιάτο του φίλου του κι επίσης κριτή του διαγωνισμού Λεωνίδα, μια μικρή έκπληξη τον περίμενε! Βρήκε κόκκαλο!

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef γέλασαν με την ψυχή τους, καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς τυχαίνει να βρίσκει σχεδόν πάντοτε κόκκαλα στα πιάτα τους!

«Άντε ρε καραγκιόζη...» - Άγριο «ξεκατίνιασμα» στο MasterChef 4

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί του Διονύση στο MasterChef λέγοντας στον Γιώργο «είσαι καραγκιόζης». Στο σημερινό επεισόδιο γίνεται χαμός, με τους παίκτες να έχουν δώσει ρεσιτάλ, με τις εντάσεις που βλέπουμε.

Οι εντάσεις στο MasterChef δεν έλειψαν ούτε σήμερα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης.

Ο Γιώργος ήθελε να βοηθήσει την Ντέμη που είναι υποψήφια και έδινε την δική της μαγειρική «μάχη» κάτω, ενώ η ίδια δεν ήθελε καμία βοήθεια, μόνο από τη Μαριάννα.

«Ντέμη, καθάρισε λίγο τον πάγκο σου, όταν έχεις χρόνο, γιατί έχεις πολλά να κάνεις ακόμα», είπε ο Γιώργος στη Ντέμη και ο Διονύσης εξερράγη γιατί πριν ο Γιώργος είχε δώσει την κάρτα ασυλίας στην Μαρία.

Η ένταση ξεκίνησε με τον Διονύση να αποκαλεί τον Γιώργο ακόμα και «καραγκιόζη», ενώ νωρίτερα ο τελευταίος ξέσπασε για τον Μπέλλο.

Youweekly.gr

Το δώρο για τη σύντροφο του Γιώργου

Απίστευτο και όμως αληθινό, ότι ο Διονύσης έφτιαξε δώρο στη σύντροφο του Γιώργου. Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε αυτό το τρομερό δώρο που ετοίμασε ο παίκτης του ριάλιτι για την Λότους.

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε με πλάνο τον Γιώργο που γυμναζόταν. Ο παίκτης του reality μαγειρικής αποκάλυψε on camera ότι κάνει καθημερινά γυμναστική στο σπίτι, για να κρατιέται σε φόρμα.

Ο ίδιος ωστόσο θέλησε να δείξει στους τηλεθεατές το δώρο που θα κάνει στη σύντροφό του Λότους μετά την έξοδό του από το MasterChef.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια του Διονύση, ο Γιώργος έφτιαξε έναν υποτιθέμενο πάπυρο, που περιέχει ζωγραφιές.

Δείτε το δώρο:

«MasterChef» - Spoiler: Οι επόμενες αποχωρήσεις και η τελική τριάδα (Video)

Το ενδιαφέρον στο «MasterChef 4» ολοένα και μεγαλώνει, όσο πλησιάζει ο τελικός. Ενώ, ένας χωρισμός "βόμβα" έγινε γνωστός στο MasterChef.

Το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε τη σειρά με την οποία θα αποχωρήσουν οι παίκτες από εδώ και στο εξής. Αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ντέμη, ενώ θα ακολουθήσουν η Μαριάννα, η Μάρλεν, ο Διονύσης, ο Γιώργος, ο Τζον και ο Δημήτρης Μπέλλος. Η Μαρία θα βρεθεί στην τριάδα, ωστόσο δεν θα φτάσει στο τελικό.

 

Ροή ειδήσεων

Share